Home / Fashion  / Εσπαντρίγιες: Ένα παπούτσι που μας μυεί στην κομψότητα

Εσπαντρίγιες: Ένα παπούτσι που μας μυεί στην κομψότητα

Δείτε πώς να φορέσετε ένα από τα πιο δροσερά παπούτσια της σεζόν, τις εσπαντρίγιες, και μερικά από τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς.

 

Κομψό, άνετο και διαχρονικό παπούτσι. Οι εσπαντρίγιες έχουν και αυτή τη χρονιά την τιμητική τους, ως μια εκπληκτική επιλογή για άνοιξη και καλοκαίρι. Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, τα οποία θα σας συντροφεύσουν παντού και σε κάθε περίσταση. Φορέστε τα jeans σας, τις culottes, τα flared ή τα cigarette pants σας και ταιριάξτε τα με τις ρομαντικές και κομψές εσπαντρίγιες.

 

Το συγκεκριμένο παπούτσι είναι συνώνυμο του girlie και του chic γαλλικού στυλ. Θεωρείται ο καλύτερος σύμμαχος των print dresses, από φλοράλ, μέχρι πουά και καρό. Μπορείτε να επιλέξτε flat ή με υπερυψωμένη σόλα και να δημιουργήσετε αβίαστα ένα ολοκληρωμένο και stylish look. Ανατρέξτε στα top trends της σεζόν, biker shorts, white shirt, wrap και tank top, και δείτε πόσο υπέροχα θα τα ταιριάξετε με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες.

 

Ανακαλύψτε μερικά από τα καλύτερα σχέδια της αγοράς.

 

Sandy’s

Courtesy of Sandy’s

 

Salvatore Ferragamo

Courtesy of Salvatore Ferragamo

 

Valentino

Courtesy of Valentino

 

Saint Laurent

Courtesy of Saint Laurent

 

Stella McCartney

Courtesy of Stella McCartney

 

Gucci

Courtesy of Gucci

 

H&M

Courtesy of H&M

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.