Home / Good Life  / Επιλέξτε το ιδανικό νησί για εσάς (Μέρος 2ο)

Επιλέξτε το ιδανικό νησί για εσάς (Μέρος 2ο)

cozy vibe good life islands
Η προσωπικότητά σας μπορεί να σας υποδείξει το κατάλληλο νησί – προορισμό.

Συνεχίζουμε με το 2ο μέρος-αφιέρωμα στο νησί που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα, με νέους προορισμούς, ανάλογα με αυτά που αποζητάτε στις φετινές διακοπές σας.

 

Για τους φυσιολάτρες: Σαμοθράκη

Το νησί των μεγάλων θεών όπως είναι γνωστή η Σαμοθράκη, μπορεί να σας προσφέρει ονειρικές διακοπές αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που λατρεύουν τη φύση και την περιπέτεια. Κάντε μπάνιο στις διάσημες βάθρες, επιδοθείτε σε αναρρίχηση και πεζοπορία και σε extreme sports. Φυσικά το camping είναι η επιλογή διαμονής σας στο νησί.

cozy vibe good life islands

 

Για τους οικογενειάρχες: Θάσος

Η Θάσος είναι κατάλληλη για οικογενειακές διακοπές. Βρίσκεται κοντά στη Μακεδονία και μπορείτε να φτάσετε εκεί με πλοίο από την Καβάλα. Το καταπράσινο τοπίο, τα άνετα καταλύματα και οι οργανωμένες παραλίες είναι ό,τι πιο ιδανικό για διακοπές με μικρά παιδιά.

cozy vibe good life islands

 

Για τους φοιτητές: Σκιάθος

Μόλις τελειώσατε τις Πανελλήνιες και σκέφτεστε πού θα πάτε μόνοι τις πρώτες σας διακοπές; Η Σκιάθος είναι η δική σας επιλογή, αφού το συγκεκριμένο νησί συνδυάζει τις υπέροχες παραλίες με την ξέφρενη νυχτερινή διασκέδαση.

cozy vibe good life islands

 

 

Για τους ρομαντικούς: Mήλος

Τα ιδιαίτερα τοπία της Μήλου θα μοιραστούν οι ρομαντικοί που θα πάνε διακοπές με το ταίρι τους το φετινό καλοκαίρι. Φωτογραφίες στα χαρακτηριστικά λευκά βράχια της και βόλτες στα σοκάκια, θα είναι η κύρια απασχόλησή σας.

cozy vibe good life islands

 

Για τους παραδοσιακούς: Kρήτη

Γλέντια με μπαλοθιές, τσικουδιές και άφθονο φαγητό χαρακτηρίζουν τις διακοπές στην Κρήτη, οι οποίες μπορούν να αποτυπωθούν σίγουρα σε μία μαντινάδα.

cozy vibe good life islands

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath