Home / Family  / Επίσημο δείπνο για μικρους προσκεκλημένους… σπίτι σας!

Επίσημο δείπνο για μικρους προσκεκλημένους… σπίτι σας!

Το “Mummy & Daddy’s Restaurant” θα σας εμπνεύσει για μια μοναδική έκπληξη.

Ο εγκλεισμός δεν είναι για κανέναν μια εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον για τα μικρά παιδιά, που έχουν στερηθεί το ανέμελο παιχνίδι εκτός σπιτιού και τις διασκεδαστικές βόλτες με τους γονείς τους. 

 

Κι επειδή ξέρουμε ότι όλον αυτόν τον καιρό “στύβετε” το μυαλό σας προκειμένου να σκεφτείτε πρωτότυπες ιδέες ώστε να προσφέρετε χαρά στα παιδιά σας και μια διαφορετική “ανάσα” εντός του σπιτιού, σας έχουμε μια φανταστική ιδέα.

 

Οι Callum και Clair-Marie Macaulay, δύο νέοι γονείς από τη Γλασκώβη, αποφάσισαν να μετατρέψουν το σπίτι τους σε πεντάστερο εστιατόριο για χάρη των παιδιών τους,  Evan και Lucas. Ο πατέρας υποδυθηκε τον chef και η μητέρα τη σερβιτόρα, προσκαλώντας τους μικρούς σε ένα επίσημο γεύμα, μετονομάζοντας το σπίτι τους σε “Mummy & Daddy’s restaurant”.

 

Η διαδικασία που ακολούθησαν θύμιζε πολύ μια επίσημη βραδιά σε ακριβό εστιατόριο. Αφού η μαμά υποδέχτηκε τα παιδιά-πελάτες με χαρά, τσέκαρε την κράτησή τους και τα οδήγησε στο τραπέζι τους.  

 

 

Ο μπαμπάς-chef είχε ετοιμάσει αποκλειστικά για εκείνα ένα μεξικάνικο μενού, με γεύσεις που τα παιδιά λάτρεψαν, όπως Cheesy Nachos και Quesadilla, ενώ τους σέρβιραν σε ποτήρια του κρασιού… χυμό -υποθέτουμε. Στο τέλος, αφού σερβιρίστηκε το αγαπημένο τους γλυκό, οι γονείς αποκάλυψαν στα παιδιά πως ο λογαρισμός ήταν κερασμένος από εκείνους. 

 

Το βίντεο ανέβηκε από τους ίδιους στα social media αποσπώντας εκατομμύρια views και δίνοντας μια υπέροχη ιδέα σε άλλους γονείς, που πιθανόν θα αντιγράψουν το υπέροχο αυτό σκηνικό.

 

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath