Home / Cozyhome  / Εορταστικό art de la table για το τέλειο δείπνο!

Εορταστικό art de la table για το τέλειο δείπνο!

Kάθε χρόνο αναζητούμε πώς θα στρώσουμε το πιο όμορφο γιορτινό τραπέζι. Οι art de la table ιδέες μας θα σας βοηθήσουν να στήσετε το τέλειο δείπνο.

 

Υπάρχει το τέλειο δείπνο; Αυτό ακριβώς αναζητούμε τις ημέρες των εορτών, για ένα art de la table που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους μας.

 

Κρατήστε σημειώσεις για τις φετινές τάσεις στη διακόσμηση του γιορτινού τραπεζιού, ώστε να δημιουργήσετε την πιο όμορφη ατμόσφαιρα, που θα αναδείξει τις μαγειρικές δημιουργίες σας.

 

Magenta for the win!

Το Viva Magenta είναι το προτεινόμενο χρώμα της Pαntone για το 2023 και δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει το art de la table των φετινών εορτών. Από το τραπεζομάντιλο και τα κεριά, μέχρι τα σκεύη και τα λουλούδια, το βαθύ αυτό μοβ-κόκκινο είναι η απόλυτη τάση, που θα σας βοηθήσει να στήσετε το τέλειο δείπνο.

 

 

The beauty of nature

Η μαγεία της φύσης έρχεται στο εορταστικό τραπέζι με τη χρήση φυσικών υλικών και γήινων χρωμάτων. Οι ξηροί καρποί ταιριάζουν τέλεια στα festive φαγητά μας, αλλά και στη διακόσμηση του τραπεζιού/ μπουφέ μας, παίρνοντας θέση μέσα σε διάφανα βάζα, αλλά και μέσα στο πιάτο μας. Τα οργανικά υλικά και υφάσματα είναι και πάλι μία δυνατή deco τάση για ένα λιτό, αλλά άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

 

Magic tartan

Κανένα άλλο μοτίβο δεν έχει ταυτιστεί τόσο με τις γιορτές, όσο το καρό tartan. Eίτε σε κόκκινες, είτε σε πράσινες αποχρώσεις δίνει αυτομάτως εορταστικό αέρα στο τραπέζι/ μπουφέ σας και συνδυάζεται άψογα με τις κλασικές λευκές πορσελάνες, συνθέτοντας ένα σκηνικό βγαλμένο από βρετανικό cottage.

 

 

White serenity

H αιώνια γοητεία του λευκού δεν είναι ποτέ out of fashion. Το λευκό χρώμα ήταν και θα είναι στις top επιλογές μας για ένα γιορτινό art de la table, που εμπνέει ηρεμία και γαλήνη. Λευκά πορσελάνινα διακοσμητικά, όπως σπιτάκια και δεντράκια, συνθέτουν τη δική σας Winter Wonderland!

 

 

Too many candles? I don’t think so!

Tα κεριά δεν είναι ποτέ αρκετά, ειδικά όταν μιλάμε για τον στολισμό ενός γιορτινού δείπνου. Φέτος τα κεριά είναι στην κορυφή των διακοσμητικών τάσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά και διαφορετικά σχέδια για ένα mix & match.αποτέλεσμα ή να μείνετε στη μονοχρωμία για ένα all-time classic centerpiece.

 

 

Sustainable philosophy

H έννοια της βιωσιμότητας είναι πια σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και επηρεάζει τα πάντα. Σε ό,τι αφορά στο art de la table εμφανίζεται με τη μορφή.ανακυκλώσιμων διακοσμητικών, όπως χάρτινα δεντράκια και γιρλάντες. Μάλιστα, είναι μια καλή ιδέα για να κατασκευάσετε μόνοι σας τον στολισμό.και να δεχτείτε τα συγχαρητήρια των καλεσμένων!

 

 

Mην ξεχνάτε ότι πάνω απ’ όλα το τέλειο δείπνο στηρίζεται στα φωτεινά χαμόγελα και τη θετική διάθεση! Χαρείτε τις πιο όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα γύρω από το τραπέζι!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath