Home / Good Life  / Εξερευνούμε τον κόσμο μέσα από το Google

Εξερευνούμε τον κόσμο μέσα από το Google

Εξερευνούμε τον κόσμο μέσα από το Google
To Google Maps μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον κόσμο μέσα από τους χάρτες του. 

Ώρα για ταξίδι: Από την Αυστραλία, το Νεπάλ, τη Βραζιλία και την Ιορδανία μέχρι τη Γαλλία, τον Καναδά, την Αίγυπτο και τις Η.Π.Α το Google Maps μας καλεί να αναδείξουμε τον ερευνητή που κρύβεται μέσα μας και να ταξιδέψουμε σε μοναδικής ομορφιάς και ενδιαφέροντος μέρη του κόσμου, από το σπίτι μας. Πόσο καταπληκτικό! 

 

Εξερευνούμε τον κόσμο μέσα από το Google

 

 

Διαλέξτε το μέρος που θέλετε να ανακαλύψετε, διαβάστε τα κείμενα που σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες για κάθε τόπο και την ιστορία τους, δείτε βιντεάκια, πανοραμικές φωτογραφίες και αφεθείτε σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα από τον υπολογιστή σας. 

 

Εξερευνούμε τον κόσμο μέσα από το Google

 

 

Περιπλανηθείτε σε δύσβατα μέρη όπως το Γκραν Κάνυον ή σε πανέμορφες πρωτεύουσες του κόσμου όπως το Παρίσι και ικανοποιήστε τον ανήσυχο περιηγητή που κρύβουμε όλοι μέσα μας.  

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!