Home / Cozyhome  / Εντοιχιζόμενοι φούρνοι: Η κορυφαία επιλογή για την κουζίνα

Εντοιχιζόμενοι φούρνοι: Η κορυφαία επιλογή για την κουζίνα

εντιχοιζόμενοι φούρνοι
Είναι κομψοί, ευέλικτοι, εύκολοι στη χρήση και καινοτόμοι. Οι εντιχοιζόμενοι φούρνοι φέρνουν το μέλλον στην κουζίνα σας, με την υπογραφή ποιότητας της Brandt!

 

Οι κουζίνες έχουν σίγουρα εξελιχθεί με τις δεκαετίες. Πλέον, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε το σαλόνι να ρέει προς την κουζίνα και να περιλαμβάνει ακόμη και μια μεγάλη τραπεζαρία. Οι σύγχρονοι home chefs προτιμούν να είναι μέρος της δράσης και να μην είναι αποκομμένοι από τους καλεσμένους ή την οικογένειά τους. Η ζωή σε ανοιχτή κάτοψη είναι αρκετά διαδεδομένη ως αρχιτεκτονική πρακτική. Αυτή η έννοια της ελεύθερης και απρόσκοπτης ροής έχει αναπτυχθεί, για να περιλαμβάνει και τον σχεδιασμό των ηλεκτρικών συσκευών.

 

brandt entixoizomenoi fournoi

 

Πλέον, οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν εκσυγχρονιστεί, προσφέροντας ολοκληρωμένα σχεδιαστικά στοιχεία. Διατίθενται σε διαφορετικά φινιρίσματα, μέταλλα και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, για να δημιουργούμε με ευκολία συνεκτικούς χώρους διαβίωσης. Ένα από τα κεντρικά θέματα κάθε λειτουργικής κουζίνας είναι ο φούρνος. Αν ανακαινίζετε την κουζίνα σας ή ξεκινάτε να χτίζετε το καινούργιο σας σπίτι, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη την εγκατάσταση ενός εντοιχιζόμενου φούρνου… Και αυτοί είναι οι λόγοι:

 

Εύκολη πρόσβαση

Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την εργονομία. Πλέον, δε χρειάζεται να σκύβετε για να ελέγξετε το φαγητό ή να προσπαθείτε επισφαλώς να βγάλετε ζεστά και βαριά πιάτα από τον φούρνο. Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι είναι εγκατεστημένοι στο ύψος των ματιών, για να σας προσφέρουν βέλτιστη άνεση, στη διάρκεια της μαγειρικής σας.

 

brandt fournos

 

Κομψός σχεδιασμός

Οι εντοιχισμένοι φούρνοι είναι κομψοί, σέξι και φαίνονται εντελώς φουτουριστικοί. Αν αναζητάτε τις καλύτερες design επιλογές, τότε η Brandt έχει τις λύσεις. Οι εντιχοιζόμενοι φούρνοι της BOP7568LX και BOP7568BB διαθέτουν αριστοτεχνικό design και θα δώσουν γαλλική φινέτσα στον χώρο της κουζίνας σας!

 

 

Εξαιρετική ευελιξία

Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι σάς επιτρέπουν να απλώσετε τις συσκευές σας για να δημιουργήσετε καλύτερη ροή στην κουζίνα. Αν επιλέξετε μια παραδοσιακή κουζίνα, που συνδυάζει φούρνο και εστία μαζί, τότε αυτός ο χώρος γίνεται η κεντρική τοποθεσία για να μαγειρέψετε όλα τα γεύματα. Χωρίζοντάς τα, διαιρείτε τους χώρους προετοιμασίας και εξαλείφετε τον συνωστισμό στην κουζίνα.

 

Brandt ultraboost BPI6428UB

 

Ιδανικός “σύντροφος” των εντοιχιζόμενων φούρνων της Brandt είναι η εντοιχιζόμενη επαγωγική εστία BPI6428UB. Χάρη στη λειτουργία Ultra Boost, που της επιτρέπει να θερμαίνεται έως και 35% γρηγορότερα, είναι η ταχύτερη επαγωγική εστία της γενιάς της. Παράλληλα, διαθέτει πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών, όπως αυτόματη αναγνώριση μεγέθους σκευών, 10 σημεία ασφαλούς λειτουργίας, ένδειξη υπολειπόμενης θερμότητας και κλείδωμα πληκτρολογίου, που μετατρέπουν το μαγείρεμα σε παιχνίδι.

 

epagogiki estia BPI6428UB

 

Τεχνολογικές καινοτομίες

Η Brandt καινοτομεί και τεχνολογικά στον σχεδιασμό των εντοιχιζόμενων φούρνων της.

  • Η υψηλής ανάλυσης οθόνη TFT σάς δείχνει κάθε στιγμή τις λειτουργίες του φούρνου σας. Ρυθμίστε το Μενού στα Ελληνικά και απολαύστε τον ευκολότερο και γρηγορότερο χειρισμό.
  • Η λειτουργία Steam aid Cooking συνδυάζει μοναδικά το παραδοσιακό μαγείρεμα και τη λειτουργία ατμού. Τα φαγητά διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους κατά τη διάρκεια του ψησίματος, εξασφαλίζοντας άψογα και υγιεινά γεύματα, εύκολα και γρήγορα.
  • Το πρόγραμμα 15 έτοιμων συνταγών ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία και τον χρόνο ψησίματος, επιλέγοντας μόνο το βάρος των τροφίμων!
  • Χάρη στον ειδικά σχεδιασμένο μικροεπεξεργαστή, το πλήρως αυτόματο πρόγραμμα 9 επιλογών, καθορίζει αυτόματα τα ποσοστά υγρασίας στο εσωτερικό του φούρνου και όλες τις λειτουργίες ψησίματος!
  • Ο τηλεσκοπικός μηχανισμός 2 επιπέδων σάς επιτρέπει να ελέγχετε με ευκολία και άνεση το φαγητό, κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
  • Ο καθαρισμός του φούρνου γίνεται εύκολα με τη λειτουργία της πυρόλυσης. Ανάλογα με τον βαθμό λερώματος του φούρνου επιλέγετε την διάρκεια της πυρόλυσης (γρήγορο πρόγραμμα Clean 39′, 1:30 ή 2:00 ώρες).
  • Το σύστημα εξαερισμού και το τετραπλό κρύσταλλο στην πόρτα εξασφαλίζουν χαμηλά επίπεδα θερμότητας στην εξωτερική γυάλινη επιφάνεια της πόρτας. Χάρη στον μηχανισμό Soft Close, η πόρτα του φούρνου κλείνει σταδιακά, με απαλή κίνηση, προστατεύοντας έτσι τη συσκευή στη διάρκεια του χρόνου.
  • Τέλος, η λειτουργία Quattro Pulse διαχέει τη θερμότητα μέσα στον θάλαμο του φούρνου από 4 διαφορετικά σημεία, δημιουργώντας κυκλικό σχηματισμό. Έτσι, εξασφαλίζετε ομοιόμορφο και άψογο μαγείρεμα!

 

LOGO brandt

 

www.brandt.gr

IG: brandtgreece

FB: @BrandtGreece

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?