Home / Lifestyle  / Ενδιαφέροντα facts για τον γοητευτικό Guillaume Canet

Ενδιαφέροντα facts για τον γοητευτικό Guillaume Canet

5 ενδιαφέροντα facts για τον γοητευτικό Guillaume Canet
Guillaume Canet: 3 πράγματα που θα μας κάνουν να τον γνωρίσουμε καλύτερα. 

Ο Guillaume Canet είναι ο Γάλλος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης που έχει γίνει διεθνώς γνωστός μετά τον ρόλο του στην επιτυχημένη ταινία “Αγάπα με αν Τολμάς¨. Πολύ αγαπητός στην πατρίδα του, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο ο ηθοποιός έχει κάνει ισχυρά σκηνοθετικά βήματα, ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς. Η τελευταία του ταινία “Μικρά Αθώα Ψέματα 2”, στην οποία πρωταγωνιστεί και η σύντροφός του Marion Cotillard έχει λάβει πολύ καλές κριτικές. 

 

Ενδιαφέροντα facts για τον γοητευτικό Guillaume Canet

 

Μικρός ήθελε να ασχοληθεί με την ιππασία. 

Μεγαλωμένος σε μία φάρμα με άλογα στην εξοχή κοντά στην γαλλική πρωτεύουσα, ο Guillaume Canet όταν ήταν μικρός ήθελε να ασχοληθεί με την ιππασία. Πράγματι, πραγματοποίησε το όνειρό του για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά μετά από έναν άσχημο τραυματισμό που υπέστη στα μόλις ενηλικιώθηκε, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όνειρό του. 

 

Ενδιαφέροντα facts για τον γοητευτικό Guillaume Canet

 

Πριν επιλέξει τη Marion Cotillard.

Η ταινία “Αγάπα με αν Τολμάς” ήταν η ευκαιρία να γνωρίζει ο Guillaume Canet τη γυναίκα της ζωής του, αν και οι δυο τους έγιναν ζευγάρι κάποια χρόνια αργότερα, το 2007. Πριν τη σχέση του με τη Marion Cotillard και τη γέννηση των παιδιών τους ο ηθοποιός είχε σχέσεις με άλλες διασημότητες. Ήταν παντρεμένος με την Diane Kruger, ενώ συνδέθηκε με την Carla Bruni και τις ηθοποιούς Élodie Navarre και Louise Bourgoin. 

 

Ενδιαφέροντα facts για τον γοητευτικό Guillaume Canet

 

 

Είναι λάτρης της υψηλής τέχνης. 

Ο ηθοποιός αγαπά πολύ τις τέχνες και ιδιαίτερα την γλυπτική. Μάλιστα το αγαπημένο του γλυπτό όπως έχει δηλώσει είναι ¨Ο Σκεπτόμενος¨ του καλλιτέχνη Auguste Rodin. Πέραν όμως από τη γλυπτική, ο ηθοποιός λατρεύει να ακούει μουσική. Οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι οι Janis Joplin, Al Green, Curtis Mayfield και Jacques Brel.

 

Ενδιαφέροντα facts για τον γοητευτικό Guillaume Canet

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!