Home / Beauty  / Ενέσιμη λιποδιάλυση για το τοπικό πάχος, από την Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Ενέσιμη λιποδιάλυση για το τοπικό πάχος, από την Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Ενέσιμη λιποδιάλυση

Η Dr. Γεωργία Βαρδαλή σας έχει την καλύτερη λύση για απαλλαγή του τοπικού πάχους. Χάρη στην ενέσιμη λιποδιάλυση θα δείτε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

 

Εάν έχετε τοπικό πάχος και δεν επιθυμείτε να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, η μεσοθεραπεία της λιπόλυσης είναι για σας μια εναλλακτική επιλογή.

 

♦ Τι είναι η ενέσιμη λιπόλυση χωρίς χειρουργείο;

Η ενέσιμη λιπόλυση είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως τα τελευταία χρόνια, για την αντιμετώπιση εντοπισμένων αποθέσεων λίπους, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Επιπλέον, βελτιώνει ασυμμετρίες που δημιουργήθηκαν έπειτα από λιποαναρρόφηση.

 

 

♦ Ποιες ουσίες χρησιμοποιούνται;

Η πιο γνωστή ουσία που χρησιμοποιείται είναι η φωσφατιδυλχολίνη (Phosphatidylcholine). Η μέθοδος συνίσταται στην υποδόρια έγχυση της φωσφατιδυλοχολίνης. Το φάρμακο διεισδύει στο λιποκύτταρο και προκαλεί λύση της κυτταρικής του μεμβράνης. Το λίπος στην συνέχεια, μέσω της αιματικής κυκλοφορίας, αποβάλλεται δια της πεπτικής οδού.

 

Πρόσφατα χρησιμοποιείται για τη μείωση του τοπικού πάχους το ένζυμο λιπάση, ένα ένζυμο με ισχυρή λιπολυτική δράση. Συστήνεται και για λιποδιάλυση σε στοχευόμενα σημεία στο πρόσωπο όπως, π.χ. διπλοσάγονο και στοχευόμενο λίπος δίπλα στις ρινοπαρειακές.

 

♦ Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβουμε τη διαδικασία;

Χρειάζονται 4 – 8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 15 ημερών, για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

 

♦ Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι παροδικές και σχετικά ήπιες. Για 2-3 μέρες μπορεί να παρατηρηθεί οίδημα, ερυθρότητα, ήπιο άλγος και εκχυμώσεις στην περιοχή των υποδόριων ενέσεων.

 

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν και επικοινωνήστε με την Dr. Γεωργία Βαδαρλή για μια συμβουλευτική επίσκεψη!

www.vadarli.gr

 

⇒ Δείτε επίσης εδώ για την ανανέωση του προσώπου, του λαιμού ή του ντεκολτέ άμεσα και χωρίς επέμβαση, τα νήματα για lifting προσώπου που αποτελούν την ιδανική λύση!

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?