Home / Beauty  / Εκπληκτικά body scrubs από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos!

Εκπληκτικά body scrubs από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos!

Μεταξένια επιδερμίδα και αυτό το καλοκαίρι! Αυτά τα εκπληκτικά body scrubs από το κορυφαίο εμπορικό κέντρο, Mediterranean Cosmos, είναι must have!

 

Τώρα πιο πολύ από ποτέ χρειαζόμαστε την απολέπιση! Επιθυμούμε το πιο απαλό και λαμπερό δέρμα, καθώς είναι η περίοδος που βγαίνουμε συνεχώς στην παραλία. Είναι ο καιρός που φοράμε mini και μαγιό και θέλουμε η επιδερμίδα μας να είναι υπέροχη. Ο ήλιος και το αλάτι δε βοηθάνε πάντα, καθώς πολλές φορές φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα! Γι’ αυτό χρειαζόμαστε μία ενισχυμένη beauty ρουτίνα, με πλούσια ενυδατική και εκπληκτικά body scrubs!

 

Χρησιμοποιούμε τα υπέροχα body scrubs μία ή δυο φορές την εβδομάδα και επιτρέπουμε στο δέρμα μας να πάρει ανάσα. Τα body scrubs είναι πολύτιμα για το δέρμα, καθώς απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και ανοίγουν τους πόρους. Έτσι, το δέρμα ανανεώνεται και δείχνει λείο και λαμπερό! Υπάρχουν πολλά απολεπιστικά σώματος στην αγορά, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος. Τα πιο εκπληκτικά body scrubs έρχονται από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos!

 

Check the list and choose yours!

 

Flora Natura Siberica
Εκπληκτικά body scrubs

Courtesy of Attica

 

Molton Brown scrub bar

Courtesy of Attica

 

Blue  Scents Red Berries body scrub
Εκπληκτικά body scrubs

Courtesy of Attica

 

Exfoliating boldy scrub Granita Sephora collection
Εκπληκτικά body scrubs

Courtesy of Sephora

 

Sugared Koffie Almond Milk Scrub Drunk Elephant

Courtesy of Sephora

 

Frank Body Buff Marshmallow body scrub
Εκπληκτικά body scrubs

Courtesy of Sephora

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.