Home / Good Life  / Art & Culture  / Εκπαιδευτικές Πρεμιέρες στο ΥouΤube channel της Comic N’ Play

Εκπαιδευτικές Πρεμιέρες στο ΥouΤube channel της Comic N’ Play

Εκπαιδευτικές Πρεμιέρες στο ΥouΤube channel της Comic N' Play
Comic N’ Play on YouTube σήμερα και αύριο. Μείνετε συντονισμένοι! 

Αυτή τη χρονιά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί η 19η Έκθεση Κόμικς & Επιτραπέζιων Παιχνιδιών γίνεται online επιφυλάσσοντας ενδιαφέρουσες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. 

 

Απόψε Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 

 

Στις 19.00 Comics και μαθήματα οδικής ασφάλειας!

O Δημήτρης Αντωνίου (συγγραφέας, σεναριογράφος) και ο Πάνος Γιάκας (εικονογράφος, δημιουργός κόμικς) ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το “Λέμε STOP στην Οδική Ανασφάλεια”, ένα κόμικς που προσφέρει μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής!

https://youtu.be/9_RacNBs4C4

 

Στις 19.30 / Πως δημιουργήθηκε το comics “Λέμε STOP στην Οδική Ανασφάλεια”!

O Δημήτρης Αντωνίου (συγγραφέας, σεναριογράφος) και ο Πάνος Γιάκας (εικονογράφος, δημιουργός κόμικς) και οι συνεργάτες τους μας δείχνουν βήμα-βήμα το πως δημιούργησαν το εκπαιδευτικό αυτό κόμικς!

https://youtu.be/KuvE0zFLDMQ

 

 

 

Αύριο Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 
 
 
Στις 19.00 /  Φτιάχνοντας μια φιγούρα 3d Origami – εργαστήριο “Xartinos Kosmos”
 
Ο “Χάρτινος Κόσμος”, εργαστήριο χαρτοδιπλωτικής τέχνης 3d origami, μας παρουσιάζει βήμα-βήμα τα υλικά και την μέθοδο για την κατασκευή μιας απλής φιγούρας!
 
 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!