Home / Good Life  / Art & Culture  / Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες: Το best seller που γίνεται ταινία!

Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες: Το best seller που γίνεται ταινία!

Εκεί που τραγουδάνε οι

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα βιβλία των τελευταίων ετών μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες τώρα και στον κινηματογράφο!

 

Το best seller βιβλίο της Delia Owens “Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες” πρόκειται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη αυτό το καλοκαίρι! Οι παραγωγοί Reese Witherspoon και Hello Sunshine, απόλυτα ενθουσιασμένοι με την πλοκή του βιβλίου, θέλησαν να το μεταφέρουν στον κινηματογράφο. Από το trailer και μόνο αισθανόμαστε ότι αυτή η ταινία θα είναι επιτυχία. Σκηνές που σου κόβουν την ανάσα και άπλετο μυστήριο! Η Taylor Swift έντυσε μουσικά την ταινία, ερμηνεύοντας το Carolina το οποίο εντείνει την αγωνία μας! Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Olivia Newman. Παίζουν οι: Daisy Edgar Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer Jr. και David Strathairn.

 

 

Το βιβλίο Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες εξιστορεί την ιστορία της Καία. Ένα μικρό κορίτσι που εγκαταλείφθηκε στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας και μεγάλωσε μόνη της. Η κοινωνία απομόνωσε την έξυπνη Καία, αλλά δύο νεαροί γοητεύονται από την ομορφιά της. Όταν ένας από αυτός θα βρεθεί νεκρός θα την καταστήσουν κύρια ύποπτη. Το έγκλημα ξεκινάει να περιπλέκεται και πολλά νέα μυστικά από τους βάλτους βγαίνουν στην επιφάνεια.

 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 25 Αυγούστου!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.