Home / Good Life  / Art & Culture  / Εκεί που ζούμε: Η νέα ελληνική ταινία κάνει πρεμιέρα!

Εκεί που ζούμε: Η νέα ελληνική ταινία κάνει πρεμιέρα!

Εκεί που ζούμε

Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Γκορίτσας επιστρέφει μετά από 12 χρόνια! Μία ολοκαίνουργια ελληνική ταινία, το Εκεί που ζούμε, κάνει πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες!

 

Ο δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης ετοιμάζεται να γιορτάσει τα γενέθλιά του στην Αθήνα. Ωστόσο, αυτή η ημέρα δε θα εξελιχθεί όπως θα ήθελε ο ίδιος. Θα πρέπει να υπερασπιστεί τη μητέρα του του κολλητού του στο δικαστήριο, να διαπραγματευθεί με την πρώην του το διαζύγιό της, να παρευρεθεί σε φοιτητικό reunion και να συναντηθεί με τον πατέρα του που μπλέκεται ακόμα σε κομπίνες. Ο πρωταγωνιστής στην ταινία Εκεί που ζούμε είναι βασισμένος στο βιβλίο του Χρίστου Κυθρεώτη και παρουσιάζεται ως ένα μικρός ήρωας μέσα στον σύγχρονο κοινωνικό παραλογισμό. Δείτε το trailer:

 

 

Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Γκοριτσάς στοχεύει στο να παρουσιάσει μία μικρογραφία της Ελλάδας του σήμερα. Πρόκειται για μία δραματική κωμωδία που δεν πρέπει να χάσετε, η οποία κάνει σήμερα πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Πρωταγωνιστούν οι: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Στέλιος Μάινας, Μάκης Παπαδημητρίου, Χριστίνα Τσάφου, Μαρία Καλλιμάνη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Τσαλίκη, Αργύρης Μπακιρτζής, Γιούλικα Σκαφιδά, Τάκης Σακελλαρίου, Μαίρη Μηνά, Λένα Παπαληγούρα. Τη μουσική της ταινίας επιμελήθηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

 

Μη ξεχνάτε ότι σήμερα είναι και η Γιορτή του Σινεμά! Απολαύστε όποια από τις ταινίες που προβάλλονται επιθυμείτε, στις Ελληνικές αίθουσες, μόνο με 2 ευρώ!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.