Home / Good Life  / Εισπρακτική αποτυχία η νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι

Εισπρακτική αποτυχία η νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι

«Βούλιαξε» η νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι.

Σε εισπρακτική αποτυχία αποδείχθηκε η νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι, κάνοντας είσπραξη μόλις $126 στην πρεμιέρα της. Ο λόγος για το φιλμ Billionaire Boys Club, το οποίο βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες προχθές και δεν κατάφερε να προσελκύσει το κοινό, οδηγώντας σε παταγώδη αποτυχία.

 

Μετά τις κατηγορίες κατά του Σπέισι τον περασμένο Οκτώβριο για σεξουαλική παρενόχληση και την απόλυσή του από την απόλυτα επιτυχημένη σειρά του Netflix, House of Cards, η εταιρεία διανομής αποφάσισε να μην προβεί σε πολλά έξοδα για την προώθηση της ταινίας, κάνοντας μικρή διαφημιστική καμπάνια, με αποτέλεσμα την ελάχιστη προσέλευση θεατών στις αίθουσες. Μάλιστα, η ταινία βγήκε μόνο σε 10 πόλεις της Αμερικής και δεν διανεμήθηκε στις μεγάλες αγορές της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες. 

 

Δείτε το τρέιλερ για να πάρετε μια ιδέα..

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!