Home / Family  / Εγκυμοσύνη και παραλία!

Εγκυμοσύνη και παραλία!

Εγκυμοσύνη και παραλία: τι πρέπει να προσέχετε! 

Οι απολαύσεις που μπορεί να προσφέρει μια μέρα στην παραλία στις εγκυμονούσες είναι αδιαμφισβήτητες. Η θάλασσα, ο ήλιος και η χαλάρωση του καλοκαιριού είναι ευεργετικές για τις εγκύους, οι οποίες μπορούν να ευχαριστηθούν τις καλοκαιρινές διακοπές κάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από την αστική καθημερινότητα. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχετε στην παραλία για να απολαύσετε με ασφάλεια τις διακοπές σας! 

 

Μην ξεχνάτε το αντηλιακό. 

Για να προστατευτείτε από τον ήλιο και να μην πάθετε εγκαύματα που θα σας ταλαιπωρήσουν ακόμη περισσότερο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, φροντίστε να βάζετε πάντοτε αντηλιακό σε πρόσωπο και σώμα πριν εκτεθείτε στον ήλιο και να το ανανεώνετε τακτικά!

 

Κάντε ένα διάλειμμα. 

Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να σας κουράσει αρκετά, οπότε φροντίστε να κάνετε ένα διάλειμμα από τον ήλιο σε σκιερά μέρη και να ενυδατώνεστε συχνά με άφθονο νερό και φυσικούς χυμούς. Ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο της ζωής σας πρέπει να προσέχετε την βλαβερή επίδραση του ήλιου και να κρατάτε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο. 

 

Φάτε ελαφριά και νωρίς. 

Ο χρόνος στην παραλία, ο ήλιος και η ζέστη θα σας βαρύνουν. Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε και μια γενναία μερίδα πρωινού που έχετε καταναλώσει μόλις πριν πάτε στην θάλασσα το μόνο σίγουρο είναι πως θα εξαντληθείτε.Καταναλώστε το γεύμα σας νωρίς και προτιμήστε ελαφριά τρόφιμα για να αισθάνεστε πιο ανάλαφρες. 

 

 

Φορέστε άνετο μαγιό!

Ναι είναι γεγονός πως είμαστε γυναίκες και θέλουμε να προσέχουμε την εμφάνισή μας ακόμη και στην πλαζ. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να καταπιεζόμαστε. Επιλέξτε ένα μαγιό που σας κάνει να νιώθετε άνετα, δεν σας πιέζει και ταυτόχρονα σας κάνει να αισθάνεστε όμορφη! Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε την δυσφορία και θα μπορέσετε να απολαύσετε τις διακοπές σας! 

 

Πάρτε ένα υπνάκο!

Διακοπές σημαίνει χαλάρωση και ξεκούραση. Όταν νιώσετε πως κουράζεστε πάρτε έναν υπνάκο που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε ενέργεια και να αναζωογονηθείτε! 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!