Home / Men  / Είσαι λάτρης της μοτοσικλέτας; Δες πώς θα αγγίξεις κορυφαίες επιδόσεις!

Είσαι λάτρης της μοτοσικλέτας; Δες πώς θα αγγίξεις κορυφαίες επιδόσεις!

Yamaha

Στο Yamaha Papadopoulos κάθε αναβάτης έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση της μοτοσικλέτας του, χάρη στην ειδική υπηρεσία αναβάθμισης λογισμικού με την πιο αξιόπιστη σουίτα Woolich Racing!

Το Yamaha Service Spot Papadopoulos κάθε ιδιοκτήτης μηχανής έχει την ευκαιρία να βιώσει τη μέγιστη απόδοση, χάρη στην ειδική υπηρεσία που προσφέρεται!

Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μοτοσικλετών Yamaha Papadopoulos στη Θεσσαλονίκη, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος είναι ένας από τους ελάχιστους μηχανικούς σε όλη την Ελλάδα, που προσφέρει την υπηρεσία Woolich Racing! Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει την υπηρεσία να ξεχωρίζει και γιατί κάθε λάτρης της μοτοσικλέτας πρέπει να την εφαρμόσει;

 

papadopoulos yamaha

 

Η υπηρεσία Woolich Racing αφορά στον επαναπρογραμματισμό των ρυθμίσεων του εγκεφάλου της μηχανής,.με δυνατότητα επαναφοράς στην εργοστασιακή τους μορφή! Μέσα από αυτόν, ο αναβάτης κερδίζει τέσσερα πολύ σημαντικά στοιχεία:.Σωστή λειτουργία του κινητήρα, η οποία σχετίζεται με διάφορες δυσλειτουργίες ή νέα δεδομένα στη διαχείριση του ψεκασμού, τα οποία πολλές φορές επιβαρύνουν την αξιοπιστία του. Η σωστότερη λειτουργία του κινητήρα συνεπάγεται την υψηλότερη απόδοση, ενώ ο ίδιος ο αναβάτης εξασφαλίζει μεγαλύτερη οδηγική ασφάλεια και οικονομικότερη οδήγηση!

 

αναβάθμιση μοτοσικλέτας

 

Κάθε ιδιοκτήτης μοτοσικλέτας μπορεί να επισκεφτεί το συνεργείο, για να εφαρμόσει την υπηρεσία.Woolich Racing. Παράλληλα, παρέχεται και η δυνατότητα της εξ αποστάσεως υπηρεσίας Bench Flashing. Ο αναβάτης μοτοσικλέτας επικοινωνεί με τον κ..Παπαδόπουλο, στέλνει την Ε.C.U. στο κατάστημα, γίνονται οι αλλαγές που προτείνονται και ταχυδρομείται πίσω στον ίδιο. Κάθε ιδιοκτήτης μηχανής μπορεί να επισκεφτεί το συνεργείο για να εφαρμόσει 

Αν αναζητάς κι εσύ ασφαλή και οικονομική οδήγηση και κορυφαία απόδοση για τη μοτοσικλέτα σου,.επισκέψου το Yamaha Papadopoulos!

 

μοτοσικλέτας

 

Πληροφορίες:

Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Μοτοσικλετών Yamaha Papadopoulos

Μαργαρίτη Δ. 12, 54621, Θεσσαλονίκη

Τ: +30 231 027 8821

email: [email protected]

Instagram: per4mance76

 

Κεντρική φωτογραφία: ©Yamaha Motor

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.