Home / Men  / Δώσε στο καλοκαίρι σου λάμψη με τα καινούργια Louis Vuitton sneakers and sandals

Δώσε στο καλοκαίρι σου λάμψη με τα καινούργια Louis Vuitton sneakers and sandals

Louis Vuitton sneakers and sandals

Ο Virgil Abloh σχεδίασε το παπούτσι του καλοκαιριού. Τα καινούργια Louis Vuitton sneakers and sandals θα χαρίσουν στο καλοκαίρι σου μια μοναδική λάμψη.

 

Ποιος είπε ότι το glitter δεν ταιριάζει με το καλοκαίρι; Ο Virgil Abloh ταράζει και πάλι τα δεδομένα σχεδιάζοντας τα πιο λαμπερά Louis Vuitton sneakers and sandals. Το φετινό μας καλοκαίρι χρειάζεται, όσο ποτέ, λάμψη και λίγο “μαγεία”, για την οποία έχει φροντίσει ο Louis Vuitton. Το signature LV Trainer, το οποίο εμφανίστηκε στο ντεμπούτο του Virgil για τον Louis Vuitton, την άνοιξη του 2019, αναγεννιέται.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

Επαναπροσδιορίζεται με νέα σχέδια, ιδανικά για τους θερινούς μήνες και κυκλοφορεί σε τρεις νέες επαναλήψεις, από δέρμα σουέτ και jean. Εμπνέονται από vintage πάνινα παπούτσια basket και στολίζονται από λουλούδια Monogram, διαθέτοντας καουτσούκ σόλα για τη μέγιστη άνεση. Σε παιχνιδιάρικο ροζ, κομψό μπορντό και ηλιόλουστο πορτοκαλί είναι το παπούτσια που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

Αν αναζητείς κάτι πιο καλοκαιρινό και πιο δροσερό, ο σχεδιαστής φρόντισε και για σένα. Κυκλοφορεί και ένα ζευγάρι σανδάλια, που κινείται στην ίδια φιλοσοφία με τα sneakers. Για πιο ιδιαίτερα summer looks, “βουτηγμένα” στη luxury fashion και με την υπογραφή ενός ταλαντούχου σχεδιαστή, ανακαλύψτε τα ολοκαίνουργια Louis Vuitton παπούτσια, μέσα από το official site και δημιουργήστε το πιο ξεχωριστό και stylish outfit.

 

Courtesy of Louis Vuitton

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.