Home / Family  / Διασκεδαστικές καλοκαιρινές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια! 

Διασκεδαστικές καλοκαιρινές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια! 

Summer διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια! 

Απολαύστε την περίοδο των διακοπών με τα παιδιά σας με δραστηριότητες που θα σας διασκεδάσουν και θα δώσουν χαρά σε όλη την οικογένεια! Αυτή η περίοδος σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε τον χρόνο με τα παιδιά, να έρθετε ακόμη πιο κοντά και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις! 

 

Πικνίκ στην ύπαιθρο!

Πηγαίνετε για πικ νικ, ετοιμάστε ωραία σνακ και περάστε χρόνο μαζί με τα παιδιά! Συζητήστε, πείτε τους ιστορίες και παίξτε διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια. Τα κλασικά παιχνίδια με κάρτες και τα παιχνίδια με την μπάλα είναι ιδανικά για να είναι τα παιδιά χαρούμενα! 

 

Παίξτε μπουγέλο!

Θα γελάσετε με την ψυχή σας, θα γίνετε και πάλι παιδιά και τα μικρά σας θα κατενθουσιαστούν! Εκτός από αυτό θα δροσιστείτε κιόλας, πράγμα που χρειάζεστε καθώς ο υδράργυρος αυτές τις ημέρες είναι στα ύψη. 

 

 

 Χορέψτε με τα παιδιά!

Ο χορός θα σας δώσει ενέργεια και θα ευχαριστήσει πολύ τα παιδιά που αγαπούν τον ρυθμό και πρέπει κάπως να διοχετεύσουν την ενέργειά τους τώρα που δεν έχουν σχολείο. Κάντε μία χορογραφία, αυτοσχεδιάστε και τραβήξτε τη σε βίντεο για να έχετε και την αποτύπωση αυτής της διασκεδαστικής και γλυκιάς ανάμνησης! 

 

Διοργανώστε ένα talent show!

Καλέστε τους φίλους των παιδιών σας και τους γονείς τους και διοργανώστε ένα διασκεδαστικό talent show. Βάλτε τα παιδιά να τραγουδήσουν ή πάρτε και εσείς μέρος και απολαύστε το όλοι μαζί. Μην είστε όμως αυστηροί με την αξιολόγηση και τη νίκη, σημασία έχει να περάσετε όμορφα και όχι ποιος θα είναι ο καλύτερος τραγουδιστής. 

 

 

Κάντε μαζί πατίνια, skateboard ή πατίνι!

Πάλι στην φιλοσοφία του γίνομαι και πάλι παιδί, πάτε μαζί με τα παιδιά για πατίνια, skateboard ή πατίνι και διασκεδάστε οικογενειακώς! Δοκιμάστε το και θα σας μείνει αξέχαστο. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!