Home / Cozyhome  / Διακοσμήσετε το τζάκι σας την άνοιξη

Διακοσμήσετε το τζάκι σας την άνοιξη

cozy vibe decoration fireplaces

Το αγαπημένο σημείο του σπιτιού ανανεώνεται!

 

Το τζάκι αποτελεί σημείο αναφοράς σε ένα σπίτι κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες. Ο χειμώνας πέρασε, αυτό όμως δε σημαίνει ότι το τζάκι σας πρέπει να χάσει την “αίγλη” του. Με έξυπνα διακοσμητικά tips, παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δίνοντας μια ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά στον χώρο σας.

 

  • Τα κεριά προσφέρουν πάντα μια νότα θαλπωρής και ρομαντισμού. Τοποθετήστε πολλά και διαφορετικά μεγέθη μέσα στην άδεια πια εστία του τζακιού αλλά και στο περβάζι του. Το μυστικό είναι να μην απέχουν πολύ μεταξύ τους, ενώ αν είναι αρωματικά σίγουρα θα κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο όμορφη.

cozy vibe decoration fireplaces     cozy vibe decoration fireplaces

 

  • Το τζάκι κατά τους ανοιξιάτικους μήνες γίνεται η ιδανική θέση για έργα τέχνης και πίνακες ζωγραφικής. Απλώς ακουμπήστε επάνω του έργα της επιλογής σας και δημιουργήστε την πιο art γωνιά του σπιτιού.

cozy vibe decoration fireplaces     cozy vibe decoration fireplaces

 

  • Τα λουλούδια και τα φυτά την άνοιξη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού μας. Τοποθετήστε μικρές γλάστρες ή ανθοδοχεία διαφορετικού μεγέθους στο εσωτερικό του τζακιού, φέρνοντας την ομορφιά και τη φρεσκάδα της φύσης στον χώρο σας.

cozy vibe decoration fireplaces

 

  • Δημιουργήστε μια εναλλακτική βιβλιοθήκη, τοποθετώντας βιβλία και περιοδικά μέσα στο τζάκι σας. Τα διαφορετικά χρώματά τους θα έχουν ένα μοναδικό διακοσμητικό αποτέλεσμα!

cozy vibe decoration fireplaces   cozy vibe decoration fireplaces

 

  • Αντί να αποθηκεύετε τα ξύλα στο μπαλκόνι, χρησιμοποιήστε την εστία του τζακιού. Χρωματίστε τα δίνοντας μια ξεχωριστή deco πινελιά.

cozy vibe decoration fireplaces

 

  • Παλιές βαλίτσες και άλλα vintage διακοσμητικά έρχονται στο επίκεντρο, αφού τοποθετηθούν μέσα στο τζάκι, το οποίο με τη σειρά του αποκτά μια πολύ διαφορετική χρήση.

cozy vibe decoration fireplaces

 

  • Ένας καθρέφτης στο εσωτερικό της εστίας, χαρίζει μια luxurious νότα στο σπίτι σας, ενώ μεγαλώνει “μαγικά” τον χώρο, χάρις στο παιχνίδι των αντικατοπτρισμών.

cozy vibe decoration fireplaces

 

  • Βάψτε την πρόσοψη του τζακιού σας σε μία έντονη απόχρωση. Ξαφνικά, όλα στον χώρο σας αποκτούν ανοιξιάτικη αύρα με αυτή τη μικρή παρέμβαση.

cozy vibe decoration fireplaces  cozy vibe decoration fireplaces

Χαρείτε το τζάκι σας ξανά!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath