Home / Family  / Διάσημα stylish παιδιά που ξεχωρίζουν με το στυλ τους

Διάσημα stylish παιδιά που ξεχωρίζουν με το στυλ τους

Stylish παιδιά διασήμων που μας διδάσκουν τα μυστικά της μόδας. 

Όταν τα παιδιά των celebrities παίζουν στα δάκτυλα τις τάσεις της μόδας και με τις εμφανίσεις τους, διδάσκουν στους ενήλικες μαθήματα στυλ…

 

Οι δίδυμες κόρες της Sarah Jessica Parker.

Οι χαριτωμένες κόρες της Sarah Jessica Parker, Marion Loretta Elwell και Tabitha Hodge, δεν θα μπορούσαν να μην κληρονομήσουν από την μαμά τους την αγάπη για την μόδα. Οι μικρές fashionistas αγαπούν τα χρώματα, τα μοτίβα και τα prints και λατρεύουν να συνδυάζουν διαφορετικές υφές και στυλ ρούχων. 

 

 

Aila Wang.

H μικρή Aila Wang, είναι η αξιολάτρευτη ανιψιά του ταλαντούχου σχεδιαστή μόδας Alexander Wang, ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του δήλωσε ότι θέλει πολύ η σούπερ stylish Aila να αναλάβει κάποια στιγμή στο μέλλον την αυτοκρατορία του.  Η μικρή fashionista, κομψή και πάντα instyle κλέβει την παράσταση σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της με το εντυπωσιακό look της. Η μικρή αγαπά πολύ το μαύρο χρώμα και τα αξεσουάρ και επιλέγει πολυτελή ρούχα του θείου της Alexander Wang ή άλλων οίκων μόδας όπως οι Chanel και Balenciaga για τις εμφανίσεις της.  

 

 

Harper Beckham. 

Η μικρότερη κόρη των David και Victoria Beckham, η μόλις 6 ετών Harper Beckham είναι πάντοτε κομψή και μοντέρνα. Προτιμά τα αξεσουάρ, λατρεύει τις ζώνες και τις απαλές αποχρώσεις, επιλέγει αθλητικά παπούτσια και sneakers και είναι πάντοτε instyle, ακολουθώντας τις συμβουλές της μαμάς της. 

 

 
North West.

North West η κόρη της Kim Kardashian West και του Kanye West, είναι μια fashionista με τεράστια συλλογή αξεσουάρ και ενδυμάτων από διάσημους οίκους μόδας, που θα ζήλευαν ακόμη και ενήλικες. Η μικρή North λατρεύει το μπαλέτο και τον χορό και επιλέγει πολλές φορές παιχνιδιάρικες tutu και κομψά κορμάκια για τις εμφανίσεις της. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!