Home / Fashion  / Δείτε τα νέα Mairiboo for Envie sneakers της Μαίρης Συνατσάκη!

Δείτε τα νέα Mairiboo for Envie sneakers της Μαίρης Συνατσάκη!

Mairiboo for Envie

Η Μαίρη Συνατσάκη μας παρουσιάζει την ολοκαίνουργια συλλογή sneakers Mairiboo for Envie, σε συνεργασία με τα Envie Shoes, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

 

Mairiboo for Envie

Courtesy of Envie Shoes

 

Την 9η συλλογή της σε συνεργασία με το brand Envie Shoes, υπογράφει η Μαίρη Συνατσάκη. Μας καλεί να ανακαλύψουμε τα ολοκαίνουργια Mairiboo for Envie sneakers της, που θα μας συντροφεύουν τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες του 2021. Κυκλοφορούν 6 νέα, ανάρπαστα και καταπληκτικά σχέδια. Είναι stylish, άνετα και συνδυάζονται με κάθε σας εμφάνιση. Χαρίζουν ένα cool χαρακτήρα στα looks σας, μέσα και έξω από το σπίτι.

 

Courtesy of Envie Shoes

 

Το νέο Chunky THE FUTURE αποτελεί ένα νέο φουτουριστικό σχέδιο και μια βασική επιλογή, που θα φοριέται με οτιδήποτε! Μια παραλλαγή του mair Max είναι το νέο Invisible. Κυκλοφορεί σε ένα υπέροχο λευκό, με ρομαντικές ροζ λεπτομέρειες και έναν κεραυνό στο πλάι, που παραπέμπει στο αρχικό του ονόματος της Μαίρης. Τρίτο έρχεται το Emma Streetwear sneaker σε διαχρονικό μαύρο και girly ροζ. Είναι εμπνευσμένο από τα 90s και τις Spice Girls.

 

Courtesy of Envie Shoes

Τα In Bloom θα αποτελέσουν την καλύτερη ανοιξιάτικη επιλογή. Και αυτά σε υπέροχο ροζ χρώμα, στολισμένα με μεταλλικές λεπτομέρειες θεωρούνται must have για φέτος. Τέλος, τα αγαπημένα Alexa και ΣΚΡΙΤΣ-ΣΚΡΑΤΣ επανακυκλοφορούν. Ότι πιο άνετο και chic θα συναντήσετε σε sneakers.

 

Courtesy of Envie Shoes

 

Όπως κάθε φορά, τα ευφάνταστα ονόματα προήλθαν από τους Mairibooforenvie lovers. Ανακαλύψτε τα εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.