Home / Family  / Δείτε πώς να κάνετε το κατοικίδιο σας να ζήσει περισσότερο

Δείτε πώς να κάνετε το κατοικίδιο σας να ζήσει περισσότερο

Όλες οι χρήσιμες συμβουλές για να βοηθήσετε το κατοικίδιο σας να ζήσει περισσότερο.

 

Τα κατοικίδια αποτελούν ένα σημαντικό και μεγάλο κομμάτι της ζωής του ιδιοκτήτη τους. Προσφέρουν αγάπη, συντροφιά και όμορφες στιγμές. Με ένα μοναδικό τρόπο μπορούν να απαλύνουν τον πόνο και να χαρίσουν συμπαράσταση. Ο κάθε ένας θα ευχόταν να είχε τη δυνατότητα να κρατήσει το κατοικίδιο του για πάντα. Υπάρχουν μερικοί τομείς της ζωής του, που αν έχουν την κατάλληλη φροντίδα, θα το κάνουν να ζήσει περισσότερο. Μη χάνετε καιρό! Δώστε βάση και παρατείνετε την περίοδο παραμονής με το ζωάκι σας.

 

Κατοικίδιο

 

Όπως και για τους ανθρώπους, η υγεία και η διατροφή είναι το άλφα και το ωμέγα. Το ζωάκι σας πρέπει να ακολουθεί μια ισορροπημένη και σωστή διατροφή, που θα ενισχύει το ανοσοποιητικό του σύστημα. Πολύ σημαντική είναι η τυπική επίσκεψη στον κτηνίατρο. Μη παραλείπετε το check up του, ώστε να προλάβετε τυχόν ασθένειες.

 

 

Οφείλετε να προσέχετε και την υγιεινή του στόματος του. Μη πλένετε μόνο το τρίχωμα και το σώμα του, αλλά και την περιοχή του στόματος και των δοντιών. Βουρτσίστε τα δοντάκια του και συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο για περισσότερα tips. Τέλος, εξίσου σημαντικό είναι να προσέχετε να μη χτυπήσει ή πάθει κάτι στο σπίτι ή έξω. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να το έχετε συνεχώς ελεύθερο, για να μη τραυματιστεί.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.