Home / Lifestyle  / Celebrities  / Γνωρίστε την εκρηκτική χορογράφο Parris Goebel

Γνωρίστε την εκρηκτική χορογράφο Parris Goebel

Ενδιαφέροντα facts για τη ταλαντούχα Parris Goebel, που έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο hot ονόματα της χρονιάς.

 

Η Parris γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1991 στη νέα Ζηλανδία, και πλέον θεωρείται από τις καλύτερες χορογράφους και χορεύτριες στο κόσμο. Ξεκίνησε τα πρώτα χορευτικά της βήματα στα 10 της χρόνια με hip hop μαθήματα, και στα 15 ίδρυσε την πρώτη της χορευτική ομάδα “Request”. Η ίδια έχει συμμετάσχει στο reality Dancing with the Stars, καθώς και στις μεγαλύτερες χορευτικές ταινίες “Step Up”.

 

Έχει επιμεληθεί τις χορογραφίες από τις περιοδείες μερικών από τα μεγαλύτερα μουσικά ονόματα όπως, Jennifer Lopez, Ariana Grande, Little Mix, Rihanna και Nicki Minaj. Επιπλέον τα χορευτικά video που δημιούργησε για τα τραγούδια του Justin Bieber, Sorry, Yummy και The Movement, μετρούν εκατομμύρια προβολές  στο Youtube. Το video clip από το Sorry κατέκτησε τη φετινή χρονιά την 8η θέση στα video με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία και κέρδισε βραβείο στα American Music Awards.

 

 

 

 

Η χορευτική ομάδα που διευθύνει, Royal family, μετράει τα περισσότερα βραβεία στο World Hip-Hop Dance Championships, το μεγαλύτερο χορευτικό διαγωνισμό στον κόσμο. Τα highlights, τόσο της καριέρας της Parris αλλά και της Royal Family, αποτελούν οι συμμετοχές στα: fashion show της Rihanna Savage x Fenty, Super Bowl halftime show και τα Αμερικάνικα Μουσικά Βραβεία με τη Jennifer Lopez.

 

 

Η Parris στοχεύει με τις χορογραφίες της να αναδείξει τη δύναμη και την ομορφιά της γυναικείας φύσης, σε όλες τις μορφές της, υποστηρίζοντας κάθε τύπο σώματος. Θεωρεί πως το ταλέντο και η προσωπικότητα είναι που μετράνε και ότι οφείλουμε να εξαλείψουμε τα στερεότυπα. Με το ξεχωριστό στυλ, τη δημιουργικότητα και τη σκληρή δουλειά της, έχει χαρίσει μερικές από τις πιο μαγικές χορευτικές στιγμές.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.