Home / Good Life  / Art & Culture  / Για τους λάτρεις της Adidas και όχι μόνο!

Για τους λάτρεις της Adidas και όχι μόνο!

adidas book
Όλη η ιστορία του γνωστού brand σε μια συλλεκτική έκδοση, από τον εκδοτικό οίκο Taschen.

100 χρόνια πριν τα αδερφια Adolf (“Adi”) και Rudolf Dassler δημιούργησαν το πρώτο τους αθλητικό παπούτσι.

Ακολούθησαν εκατοντάδες πρωτοποριακά σχέδια, επικές στιγμές και σημαντικές συνεργασίες!

 

 

Τα αδέρφια προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω το brand στις ανάγκες των αθλητών, ζητούσαν από εκείνους να επιστρέφουν τα παπούτσια τους όταν πια δεν τα φορούσαν. Όλα αυτά διατηρήθηκαν κι έτσι δημιουργήθηκε το “adidas archive”, ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο αρχείο κατασκευαστή αθλητικών ειδών στον κόσμο- και το οποίο οι δημιουργοί του βιβλίου και φωτογράφοι Christian Habermeier και Sebastian Jäger έχουν τεκμηριώσει οπτικά με ακραίες λεπτομέρειες για χρόνια.

 

adidas

 

Στο βιβλίο The adidas Archive – The Footwear Collection υπάρχουν περισσότερα από 350 μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων και σχεδίων που δεν έχουν ποτέ παρουσιαστεί.

adidas

 

Οι φωτογραφίες, με τη χρήση των υψηλότερων τεχνικών αναπαραγωγής, αποκαλύπτουν τις πιο λεπτές λεπτομέρειες όπως οι λεκέδες, τα σκισίματα, οι ταινίες επισκευής, οι μουτζούρες, τα ξεθωριασμένα αυτόγραφα. Με αυτό το βιβλίο φθάνουν στο φως εξίσου οι προσωπικές ιστορίες κάθε ατόμου που τα φόρεσε. Μοναδικά custom-made μοντέλα για celebrities από την Madonna έως τον Lionel Messi και τους Kanye West, Pharrell Williams, Raf Simons, Stella McCartney και Yohji Yamamoto.

 

Μπορείτε να το βρείτε και να το αποκτήσετε εδώ.

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!