Home / Beauty  / Γιατί τα leave in conditioner θα γίνουν τα αγαπημένα σου προϊόντα

Γιατί τα leave in conditioner θα γίνουν τα αγαπημένα σου προϊόντα

Γιατί τα leave in conditioner θα γίνουν τα αγαπημένα σου προϊόντα
Το leave in conditioner είναι αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σου.

Μπορεί να μην έχουμε την ανάγκη αυτό το διάστημα για hair styling, καθώς η πανδημία μας κρατά μέσα, έχουμε όμως την ανάγκη της φροντίδας και περιποίησης των μαλλιών μας. Ένα καταπληκτικό προϊόν που καλό είναι να εντάξουμε στην ρουτίνα των μαλλιών μας είναι και το leave in conditioner κι εμείς στο αποδεικνύουμε, παρουσιάζοντάς σου τους εξής πέντε λόγους.

 

 

Γιατί τα leave in conditioner θα γίνουν τα αγαπημένα σου προϊόντα

 

Μαλλιά σαν μετάξι! 

Όλες μας θέλουμε μαλλιά πολύ απαλά και λαμπερά. Μία ποσότητα από το leave in conditiner που θα επιλέξεις, κάνει τα μαλλιά σου μεταξένια και πολύ πολύ shiny!

 

Σούπερ ενυδάτωση.

Είναι μία επιπλέον και εξαιρετικά σημαντική περιποίηση για τα αφυδατωμένα και ξηρά μαλλιά. Μπορείς να το χρησιμοποιείς μετά το κανονικό σου conditioner στο μπάνιο και μετά την όποια μάσκα μαλλιών έκανες για έξτρα ενυδάτωση και θρέψη.

 

Minimal hair routine.

Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν θέλουν να σπαταλούν πολύ χρόνο για την περιποίησή τους, τότε αυτό το hair product είναι ό,τι πρέπει για σένα. Μπορείς να το απλώνεις σε βρεγμένα ή και όχι μαλλιά, μόνο του, χωρίς να είναι απαραίτητο πως χρησιμοποιείς άλλα προϊόντα μαλλιών. Και μόνο του κάνει καταπληκτική δουλειά.

 

 

Γιατί τα leave in conditioner θα γίνουν τα αγαπημένα σου προϊόντα

 

 

 

Σγουρά μαλλιά.

Το leave in conditioner είναι ένα πραγματικά θαυματουργό hair product για εσένα που έχεις σγουρά μαλλιά και θέλεις κάπως να τα “τιθασεύσεις” και να τους δώσεις ένα natural style. Ξεμπερδεύει και ενισχύει τις μπούκλες αναδεικνύοντας το υπέροχο σχήμα τους και χαρίζοντάς τους την ενυδάτωση που χρειάζονται.

 

Bye bye φριζάρισμα.

Αν έχεις μαλλιά που τείνουν να φριζάρουν, το συγκεκριμένο product θα γίνει ο hair σύμμαχός σου. Περιορίζει το φριζάρισμα και μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό.

 

+1:  Προστατεύει την τρίχα από την θερμότητα και την κρατά υγιή. Είπαμε μπορεί να μην ασχολούμαστε τόσο πολύ πλέον με το styling, όμως κάνουμε πιστολάκι. Θέλετε κι άλλους λόγους για να πειστείς; 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!