Home / Beauty  / Γιατί να προτιμήσεις τα έλαια προσώπου;

Γιατί να προτιμήσεις τα έλαια προσώπου;

Τα έλαια προσώπου μπορούν να γίνουν ο σύμμαχός σου στην ενυδάτωση, ειδικά τους χειμερινούς μήνες που το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο.

 

Τον χειμώνα η επιδερμίδα γίνεται πολύ πιο ευαίσθητη εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών. Συχνά νιώθουμε το δέρμα μας να “τραβάει” και να είναι ξηρό, αφού “διψάει” για ενυδάτωση και θρέψη.

 

Χρειαζόμαστε προϊόντα που να κάνουν αυτό ακριβώς, δηλαδή να “ξεδιψούν” την επιδερμίδα μας, κρατώντας την προστατευμένη και λαμπερή. Τα έλαια προσώπου είναι ιδανικά!

 

Η εφαρμογή

Τα έλαια προσώπου πρέπει να γίνουν κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς σου. Τοποθετούνται σε καθαρό πρόσωπο και πριν τον ορό. Σκοπός είναι το προϊόν να εισχωρήσει βαθιά στους πόρους, ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ενυδάτωσης.

 

Ρίξε μικρή ποσότητα ελαίου στα χέρια σου και άφησέ το για λίγα δευτερόλεπτα, να πάρει τη θερμοκρασία του δέρματός σου. Στη συνέχεια, ξεκινώντας  με φορά προς τα έξω και από τη βάση του λαιμού προς το πηγούνι πάντα με ανοδικές κινήσεις, το εφαρμόζεις σε όλο το πρόσωπο. Ποτέ μην ξεχνάς τον λαιμό! 

 

Έπειτα, αν και το έλαιο είναι extra ενυδατικό, δεν πρέπει να παραλείψεις και την κρέμα προσώπου, ώστε να ολοκληρώσεις την beauty routine σου.

 

Ακόμη κι αν το δέρμα σου είναι λιπαρό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις έλαια, αφού υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές, ανάλογα με τον κάθε τύπο δέρματος. Βρες το κατάλληλο έλαιο για τη δική σου επιδερμίδα!

 

Ακολουθούν κάποιες από τις δικές μας αγαπημένες επιλογές, που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

 

GUERLAIN, ABEILLE ROYALE DOUBLE R RENEW & REPAIR ADVANCED SERUM

Εμπνευσμένος από δερμοαισθητικές θεραπείες, ο ορός Advanced Double R Renew & Repair της Guerlain συνδυάζει τη δύναμη δύο αποκλειστικών τεχνολογιών για την ανανέωση της επιδερμίδας και τη δημιουργία lifting στο δέρμα σε ένα μόνο βήμα. Η τεχνολογία διόρθωσης νεότητας Dynamic Blackbee Repair ενισχύεται από την πατενταρισμένη πολυζύμωση του μελιού. Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης. 

 

LA MER, THE RENEWAL OIL

Το διφασικό έλαιο ανανέωσης, πολλαπλών χρήσεων, πλημμυρίζει την επιδερμίδα με ενυδάτωση. Λεία και εξαιρετικά απαλή, η επιδερμίδα λάμπει με εντυπωσιακή διαύγεια και φωτεινότητα. Το φυσικό κολλαγόνο και η συνολική σφριγηλότητα της επιδερμίδας βελτιώνονται, συμβάλλοντας στην λείανση της όψης των γραμμών και ρυτίδων. Το διφασικό έλαιο αυτό ανανέωσης συνδυάζει το Miracle Broth™ και τα ενεργά συστατικά που προέρχονται από τη θάλασσα, απελευθερώνοντας ένα κύμα ανανέωσης που εμπλουτίζει την επιδερμίδα με όψη νεότητας.

έλαια

 

 

DRUNK ELEPHANT, VIRGIN MARULA LUXURY FACIAL OIL

Το έλαιο Virgin Marula Oil είναι σαν αποτοξίνωση για την επιδερμίδα σας. Πλούσιο σε σημαντικά αντιοξειδωτικά και ωμέγα 6 και 9, το μαρούλα θρέφει και εξισορροπεί, επαναφέροντας τη νεανική λάμψη, ενώ παραμένει στην πιο αγνή μορφή του. Το αγνό, ακατέργαστο έλαιο μαρούλα προέρχεται από τον πυρήνα του καρπού και δεν περιέχει χημικά ή αρώματα, φυσικά ή συνθετικά. Απορροφάται γρήγορα και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες.

 

έλαια

 

 

CLARINS, LOTUS TREATMENT OIL

Το Clarins Lotus Face Treatment Oil απευθύνεται σε μικτές ή λιπαρές επιδερμίδες. Αξιοποιεί τις αρχές της αρωματοθεραπείας και της φυτοθεραπείας συνδυάζοντας φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια που βοηθούν στην διατήρηση της ισορροπίας της επιδερμίδας. Φτιαγμένο από 100% αγνά συστατικά, περιέχει εκχυλίσματα δενδρολίβανου, γερανιού και λωτού, τα οποία καθαρίζουν την επιδερμίδα, συσφίγγουν τους πόρους και βελτιώνουν την υφή της. Το λάδι φουντουκιού μαλακώνει, καταπραΰνει και σφραγίζει την υγρασία αποτρέποντας τον σχηματισμό των λεπτών γραμμών και την απώλεια υγρασίας. Θρέφει την μικτή και λιπαρή επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή.

έλαια

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath