Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Drew Barrymore εγκαταλείπει την υποκριτική;

Η Drew Barrymore εγκαταλείπει την υποκριτική;

Όπως δήλωσε, δεν πρόκειται να τη δούμε ξανά σε κινηματογραφική ταινία. 

«Δεν επιθυμώ πια να είμαι στα κινηματογραφικά sets». Με αυτή τη δήλωση η Drew Barrymore φαίνεται ότι αποχαιρετά μία καριέρα πολλών ετών, αφού από μικρό παιδί έχει μεγαλώσει στον χώρο της υποκριτικής.

 

Πρώτη φορά γνωρίσαμε τη γλυκιά Drew, όταν ήταν έξι ετών και συμμετείχε στην αγαπημένη ταινία όλων των millenials, «Ε.T Ο Εξωγήινος» το 1982, και έκτοτε δε σταμάτησε να πρωταγωνιστεί σε πασίγνωστες ταινίες του Hollywood.

 

 

 

Έφτασε, όμως, η ώρα που η διάσημη ηθοποιός θέλει να αποσυρθεί από τη μεγάλη οθόνη, για να επικεντρωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της.

 

Η 46χρονη πρωταγωνίστρια από τους «Άγγελους του Τσάρλι» δήλωσε ότι έχει τελειώσει οριστικά με τον χώρο του κινηματογράφου, αφού μοναδικός της στόχος είναι να βρίσκεται κοντά στις κόρες της, την 8χρονη Olive και την 6χρονη Frankie, τις οποίες έχουν αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Will Koppelman.

 

«Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν επιθυμώ πια τη συμμετοχή μου σε καμία ταινία» δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή της, αφήνοντας μια μικρή ελπίδα στους απανταχού fans της με τη φράση «Αυτό, ίσως, αλλάξει όταν μεγαλώσουν οι κόρες μου».

 

«Δεν ήθελα να είμαι σε κάποιο κινηματογραφικό set και να ρωτάω την νταντά πώς είναι τα παιδιά μου. Δεν ήθελα να είναι αυτός ο προορισμός μου. Και όταν παίρνεις από αυτό μια απόσταση, μοιάζει λιγότερο τρομακτικό.»

 

Η ίδια, εξάλλου, δε σταματάει ποτέ να δοκιμάζεται και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς: Γράφει, ήδη, βιβλίο για τη ζωή της και όλα όσα έχει περάσει, έχει λανσάρει τρεις διαφορετικές σειρές σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα Walmart (Flower Beauty, Flower Home και Flower Home Kids) αλλά και τη δική της συλλογή με ρούχα και κοσμήματα, “Dear Drew by Drew Barrymore”, τα οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει μέσω του Amazon.com.

 

Το ότι απομακρύνεται από τον κινηματογράφο, δε σημαίνει ότι δε θα τη δούμε και στην τηλεόραση, αφού έχει ήδη πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Netflix “The Santa Clarita Diet”, για τρεις σεζόν. Όπως είπε μάλιστα, ήταν μια επιλογή που την “έσωσε” σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής της, όταν ένιωθε πολύ περίεργα, είχε πάρει βάρος και βίωνε ένα δυσκολο διαζύγιο. 

 

 

Οι fans της Drew Barrymore προς το παρόν την απολαμβάνουν στο “The Drew Barrymore Show”, ευχόμενοι να έρθει ξανά η μέρα που η αγαπημένη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στη μεγάλη οθόνη.

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath