Home / Fashion  / Γιατί η 5050 Stretch Boot του Stuart Weitzman παραμένει διαχρονική;

Γιατί η 5050 Stretch Boot του Stuart Weitzman παραμένει διαχρονική;

cozyvibe fashion stuart weitzman
Γιορτάζει τα 25 της χρόνια, αποτελώντας ένα από τα πιο iconic κομμάτια!

Ο Stuart Weitzman, διάσημος για τα μοναδικά παπούτσια του, δημιούργησε 25 χρόνια πριν, μία από τις πιο iconic μπότες, που αγαπήθηκε όσο καμία, από διάσημες celebrities.

H 5050 over-the-knee boot, δε σταματά να φοριέται από τα ’90s μέχρι και σήμερα, χωρίς να έχει φύγει λεπτό από τη μόδα. Έτσι, οι Angelina Jolie, Jessica Alba, Olivia Palermo, Selena Gomez και Gigi Hadid αποτελούν φανατικές θαυμάστριές της -μάλιστα η τελευταία είναι το κεντρικό πρόσωπο της πιο πρόσφατης καμπάνιας του σχεδιαστή.

 

Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει το συγκεκριμένο σχέδιο τόσο μοναδικό; Το “μυστικό” κρύβεται στη μοναδική κατασκευή της μπότας, η οποία στηρίζεται σε μια μοναδική τεχνολογία, ελαστικότητας διπλής όψης, την οποία και χρησιμοποίησε πρώτος ο Stuart Weitzman. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η 5050 Stretch Boot κολακεύει όλες τις γυναικείες σιλουέτες.

 

Στο διάστημα των 25 χρόνων κυκλοφορίας της, περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, με διαφορετικά ύψη αλλά και χρώματα.

H φωτογραφία με την Kate Moss να φορά ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια, είναι ο καλύτερος τρόπος να καταλάβουμε, γιατί ένα παπούτσι μπορεί να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, μετά από τόσα χρόνια -σχεδόν όσα βρίσκεται και η Kate στον χώρο της μόδας.

 

cozyvibe fashion stuart weitzman

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath