Home / Family  / Γεμάτος εκπλήξεις ο Νοέμβριος στο Mediterranean Cosmos!

Γεμάτος εκπλήξεις ο Νοέμβριος στο Mediterranean Cosmos!

Οι Πέμπτες και οι Παρασκευές του Νοεμβρίου αποκτούν την πιο fun διάσταση με τις νέες εκπλήξεις του Mediterranean Cosmos.

 

Το Mediterranean Cosmos υπόσχεται ότι ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος διασκέδαση και εκπλήξεις! Μια σειρά από διαδραστικές δοκιμασίες και μαθήματα χορού από επαγγελματίες χορευτές περιμένουν μικρούς και μεγάλους, για να απολαύσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

 

Συγκεκριμένα, οι Πέμπτες και οι Παρασκευές θα γίνουν οι αγαπημένες σας μέρες, αφού οι νέες πρωτότυπες δραστηριότητες του εμπορικού κέντρου θα κερδίσουν σίγουρα το ενδιαφέρον σας!

 

Το Αγροτόσπιτο του Μαστροχαλαστή

Κάθε Πέμπτη του Νοεμβρίου το Αγροτόσπιτο μεταμορφώνεται στο σπίτι του Μαστροχαλαστή και τα παιδιά καλούνται να ολοκληρώσουν τις δοκιμασίες, για να το φτιάξουν. Οι δοκιμασίες-παιχνίδια ξεκινούν με τον Υδραυλικό Λαβύρινθο, που οι μικροί μας φίλοι.πρέπει να κατασκευάζουν σωστά, για να περνάει από μέσα το μπαλάκι του τένις. Η σημασία του Υδραυλικού Λαβυρίνθου είναι μεγάλη, καθώς τα παιδιά διδάσκονται.με διασκεδαστικό τρόπο έξυπνα tips, για να κάνουν σωστή χρήση και κατανάλωση του νερού, χωρίς να το σπαταλούν.

 

Κάθε Πέμπτη από τις 18.00 έως τις 21.00.

 

 

Lets Get Physical!

Κάθε Παρασκευή πάμε για χορό στο Mediterranean Cosmos! Οι καλύτεροι δάσκαλοι χορού της πόλης περιμένουν μικρούς και μεγάλους, για να τους μάθουν εντυπωσιακές φιγούρες και τα μυστικά της τέχνης του χορού. Οι δάσκαλοι θα παρουσιάσουν χορούς από όλο τον κόσμο και όσοι συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν την εβδομάδα με χορό, μουσική και διασκέδαση.

 

Κάθε Παρασκευή από τις 18.00 έως τις 21.00.

 

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τις δραστηριότητες!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τo mediterraneancosmos.gr.

 

FB: @MediterraneanCosmosOfficial

IG: mediterraneancosmosofficial

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath