Home / Family  / Βebbo: H δωρεάν εφαρμογή της UNICEF για νέους γονείς

Βebbo: H δωρεάν εφαρμογή της UNICEF για νέους γονείς

Η εφαρμογή Βebbo προσφέρει την υποστήριξη και καθοδήγηση, που χρειάζονται όλοι οι νέοι γονείς, για τη σωστή φροντίδα του μωρού. 

Μόλις έγινες γονιός και αναζητάς τα πατήματά σου; Νιώθεις χιλιάδες σκέψεις να περνούν από το μυαλό σου για τον νέο σου ρόλο; Θέλουμε να σου πούμε ότι είναι απολύτως λογικό και υγιές. Όλοι οι γονείς χρειάζονται ενθάρρυνση, και ακριβώς γι’ αυτό δημιουργήθηκε από τη UNICEF η δωρεάν εφαρμογή Βebbo.

 

Τι ακριβώς είναι η εφαρμογή Bebbo;

Το Βebbo είναι μια δωρεάν εφαρμογή, απολύτως χρήσιμη για τους νέους γονείς, ώστε να δώσουν στο παιδί τους ένα καλό ξεκίνημα στη ζωή. Με το Bebbo μπορούν να παρακολουθήσουν την ανάπτυξη του παιδιού από τη στιγμή της γέννησής του, μέχρι την ηλικία των 6 ετών

 

Βebbo

 

Η νέα δωρεάν εφαρμογή της UNICEF παρέχει ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση. Διαθέτει χρήσιμα διαδραστικά εργαλεία, που καλύπτουν ένα εύρος θεμάτων σχετικά με την υγεία, τη σωστή ανάπτυξη του μωρού, τον εμβολιασμό, τον θηλασμό, τη διατροφή και την ευημερία των γονέων.

 

 

Πώς λειτουργεί;

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη ήδη σε 13 χώρες και 20 γλώσσες. Βοηθάει κάθε γονέα να παρακολουθεί και να καταγράφει ενεργά τα αναπτυξιακά στάδια κάθε ηλικιακής περιόδου, εμβολιασμούς και ιατρικούς ελέγχους, λαμβάνοντας σχετικές ειδοποιήσεις βάσει της ηλικίας του παιδιού.

 

Περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων που δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να παίρνουν σωστές αποφάσεις, όσον αφορά την καλή φροντίδα και εξέλιξη του νηπίου τους. Ενθαρρύνει την καθημερινή ενασχόληση των γονέων μέσα από πολλά άρθρα και παιχνίδια, ώστε τα παιδιά να κατακτήσουν όλα τα αναπτυξιακά ορόσημα με επιτυχία, και να είναι υγιή και χαρούμενα. 

 

Μπορείτε να “κατεβάσετε” δωρεάν το Bebbo App εδώ για Android κι εδώ για iOS.

 

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε είναι… στην τσέπη σας!

 

www.unicef.org/greece/

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath