Home / Good Life  / Art & Culture  / “Βουτιά” στον ατμοσφαιρικό ήχο των Seven of Hearts

“Βουτιά” στον ατμοσφαιρικό ήχο των Seven of Hearts

Seven of Hearts
Οι Seven of Hearts έρχονται δυναμικά, για να βάλουν τη δική τους υπογραφή στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Η ιδιαίτερη χροιά του Χρήστου Μιχαήλ συναντά τις μοναδικές ενορχηστρώσεις του Σταύρου Φιλιπποπολίτη σε ατμοσφαιρικές μελωδικές δημιουργίες που μας ταξιδεύουν!

 

Μαζί καταφέρατε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό δίδυμο. Πώς γνωριστήκατε; Τι ήταν αυτό που σας ένωσε και σας ώθησε να χαράξετε μία κοινή πορεία στη μουσική;

Γνωριστήκαμε το 2021. Ήμασταν και οι δυο μεταξύ άλλων μουσικών ενασχολήσεων, αλλά η κοινή μας μουσική αισθητική και η επαγγελματική μας νοοτροπία μάς ένωσαν πολύ γρήγορα και, έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τους Seven of Hearts.

 

 
Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη μουσική σας και ποια εύχεστε να είναι η επιρροή σας στην ελληνική μουσική σκηνή;

Η μουσική μας πιστεύουμε πως ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά της, τις σύνθετες ενορχηστρώσεις, την εναρμόνιση μοντέρνου ήχου με παλαιότερα ακούσματα και την ιδιαίτερη χροιά του Χρήστου. Θα θέλαμε και εμείς από τη μεριά μας να βάλουμε ένα λιθαράκι στην εξάπλωση της αγγλόφωνης ελληνικής σκηνής.

 

 

Ξεκινήσατε την καριέρα σας κάνοντας covers αγαπημένων τραγουδιών, βάζοντας πάντοτε τον δικό σας προσωπικό χαρακτήρα σε κάθε κομμάτι. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το στοιχείο που δίνει στα τραγούδια αυτά μία νέα πνοή, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν;

Δεν πιστεύουμε ότι πρόκειται για ένα συγκεκριμένο στοιχείο, αλλά πολλές διαφορετικές επιρροές μαζί, που συνθέτουν το κάτι ξεχωριστό. Αυτό που προσπαθούμε να αποδώσουμε μέσα από τα covers μας είναι ο προσωπικός μας χαρακτήρας, που μουσικά εκφράζεται αβίαστα και αποτυπώνεται σε κάθε τραγούδι.

 

 
Το video clip του καινούργιου σας single “Untamed” εξελίσσεται σουρεαλιστικά μεταξύ των στοιχείων της φωτιάς και του νερού, με το ίδιο το τραγούδι να αναφέρεται άμεσα σε αυτά. Είναι, για εσάς, η έννοια της αγάπης τόσο “ατίθαση”, αλλά και τόσο καταστροφική ταυτόχρονα, όσο και τα δύο στοιχεία με τα οποία την παρομοιάζετε στο νέο σας τραγούδι;

Ναι, αν και η παρομοίωση για εμάς αφορά περισσότερο δύο ανθρώπους, οι οποίοι συμβολίζονται από τα στοιχεία του νερού και της φωτιάς αντίστοιχα, στοιχεία ασυμβίβαστα μεταξύ τους. Στο “Untamed” δίνουμε μια λύση, ότι, ίσως, στον ορίζοντα ο “πύρινος” ήλιος και η θάλασσα για λίγο μπορούν να ενωθούν.

 

 

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το καλοκαίρι και τι ονειρεύεστε για το μέλλον;

Το όνειρό μας είναι να ταξιδέψει ο ήχος των Seven of Hearts σε όσο περισσότερα μέρη του κόσμου γίνεται. Αυτό το διάστημα δουλεύουμε στο studio για την ολοκλήρωση του πρώτου μας album, στο οποίο θα αφιερωθούμε και όλο το καλοκαίρι. Φυσικά, θα κάνουμε και μικρά “διαλείμματα” για live, ξεκινώντας από αυτήν την Παρασκευή 19 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο του Mediterranean Cosmos.

 

Seven of Hearts

FB: @SevenofHearts

IG: @_seven_of_hearts_

 

Untamed (Digital Single), κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

Buy/Stream here:

Spotify

iTunes/Apple Music

Deezer

Amazon Music

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada