Home / Beauty  / Βοηθάει το νερό της θάλασσας στην αντιμετώπιση της ακμής;

Βοηθάει το νερό της θάλασσας στην αντιμετώπιση της ακμής;

Μύθος ή αλήθεια ότι το νερό της θάλασσας μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ακμής;

 

Το νερό της θάλασσας είναι γνωστό ότι έχει αρκετές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία μας και η επιδερμίδα μας δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η αλήθεια είναι πώς οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι ικανές να μας βοηθήσουν στην καταπολέμηση της ακμής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνει θαύματα. Μπορεί να ρυθμίσει τη λιπαρότητα, να μειώσει τη φλεγμονή και να μας απαλλάξει από τα βακτήρια, που προκαλούν την ακμή. Το πιο σημαντικό είναι ότι αποτρέπει ένα σπυράκι από τη μόλυνση.

 

 

Ωστόσο, τα οφέλη του δεν σταματούν εκεί. Θεωρείται και ένα από τα καλύτερα φυσικά στοιχεία για peeling. Με ελαφριά δράση απομακρύνει το εσωτερικό τους πόρους και το δέρμα ανανεώνεται και είναι πιο υγιές.

 

 

 

Περιέχει μέταλλα και βιταμίνες και έτσι δρα ως αντιοξειδωτικό και ως φυσικό αντιγηραντικό. Το δέρμα μας γίνεται πιο σφριγηλό, πιο λαμπερό και πάνω από όλα πιο υγιές. Οπότε, φέτος κάντε μερικές βουτιές παραπάνω, αλλά μη ξεχνάτε δύο βασικά. Πριν αντηλιακό και μετά ενυδατική!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.