Home / Family  / ΒοΒos Arts Festival στο κήπο του Μεγάρου Μουσικής!

ΒοΒos Arts Festival στο κήπο του Μεγάρου Μουσικής!

ΒοΒos Arts Festival

Το Σάββατο 6 Μαΐου διοργανώνεται το ΒοΒos Arts Festival στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, για να υποδεχτούμε την άνοιξη με έναν φανταστικό τρόπο!

 

Ο Μάιος είναι ο πιο όμορφος μήνας της άνοιξης. Ο καιρός είναι τέλειος, η διάθεση μας είναι καλοκαιρινή και όλα είναι ανθισμένα. Ένας από τους πιο όμορφους και διασκεδαστικούς τρόπους να γιορτάσουμε την πιο αισιόδοξη και ευωδιαστή εποχή του χρόνου είναι ένα festival! Το Σάββατο 6 Μαΐου επιστρέφει για 6η χρονιά το ΒοΒos Arts Festival. Στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μικροί και μεγάλοι υποδέχονται ένα πρόγραμμα γεμάτο χρώματα, μελωδίες και φαντασία!

 

 

Στον πανέμορφο κήπο του Μεγάρου στήνεται ένα ολοήμερο φεστιβάλ με επιλεγμένες δράσεις που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια. Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τις τέχνες και μέσα από τη διάδραση θα ευαισθητοποιούν γύρω από σύγχρονα κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα.

 

 

Επιλεγμένες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, ευφάνταστα shows, περιφερόμενα δρώμενα, δημιουργικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια και πολλές παράλληλες δράσεις. Όλα αυτά συνθέτουν μία πολύχρωμη γιορτή για το παιδί, τον πολιτισμό και τις τέχνες.

 

ΒοΒos Arts Festival

 

Το ΒοΒos Arts Festival απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 12 ετών και τους γονείς/ συνοδούς τους. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Μείνετε ενημερωμένοι μέσα από το official site, μέσα από το οποίο θα βρείτε και τα εισιτήρια.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.