Home / Good Life  / Art & Culture  / Αύριο η πρεμιέρα στο Netflix του ντοκιμαντέρ για τη Michelle Obama +(trailer)

Αύριο η πρεμιέρα στο Netflix του ντοκιμαντέρ για τη Michelle Obama +(trailer)

Αύριο η πρεμιέρα στο Netflix του ντοκιμαντέρ για τη Michelle Obama +(trailer)
Netflix: Αύριο η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη Michelle Obama.

 

Στις 6 Μάη θα κάνει την πρεμιέρα του στη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix το ντοκιμαντέρ “Becoming: Η Δική μου Ιστορία” για τη ζωή της Michelle Obama. 

 

 

Το ντοκιμαντέρ όπως πληροφορούμαστε “ρίχνει μια ματιά στη ζωή της πρώην Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ριζικής αλλαγής, όχι μόνο για την ίδια προσωπικά, αλλά και για τη χώρα που εκείνη και ο σύζυγός της υπηρέτησαν για οκτώ εποικοδομητικά χρόνια μέσα από τον Λευκό Οίκο. Η ταινία ρίχνει φως σε σπάνια ντοκουμέντα από τη ζωή της, μεταφέροντας τους θεατές πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια της περιοδείας της σε 34 πόλεις, στην οποία τονίζει τη δύναμη που έχει η κοινότητα να γεφυρώνει τις διαφορές μας, καθώς και το πνεύμα της ομοψυχίας που γεννιέται όταν μοιραζόμαστε ανοικτά και με ειλικρίνεια τις ιστορίες μας.” 

 

Αύριο η πρεμιέρα στο Netflix του ντοκιμαντέρ για τη Michelle Obama +(trailer)

Photo: Netflix

 

 

Το “Becoming: Η Δική μου Ιστορία” σκηνοθετεί η Nadia Hallgren, η οποία γνωρίστηκε το 2018 με την πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής, ενώ την παραγωγή του ανέλαβαν η Michelle Obama και ο Barack Obama που έχουν εδώ και δύο χρόνια τη δική τους εταιρία παραγωγής Higher Ground Productions.

 

 

 

Η σκηνοθέτρια, Nadia Hallgren, θυμάται κατενθουσιασμένη: “Μου είχαν πει ότι έχω 30 λεπτά μαζί της και αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ μας, παίρνω τη δουλειά” … “Αρχίσαμε να μιλάμε για τον εαυτό μας. Είμαι από το South Bronx, είναι από το South Side. Και οι δύο καταλάβαμε την υπερηφάνεια της γειτονιάς. Μιλήσαμε για το από πού ήρθαμε, πώς αυτό διαμόρφωσε το ποιες είμαστε και, φυσικά, συζητήσαμε για τις μητέρες μας. Μετά από 30 λεπτά, είπε: “Ας το κάνουμε”.

 

 

 

Trailer

 

 

 

Πηγή: Harper’s bazaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!