Home / Beauty  / Αψεγάδιαστο σώμα με μη επεμβατικές θεραπείες

Αψεγάδιαστο σώμα με μη επεμβατικές θεραπείες

Οι νέες θεραπείες του 2023 υπόσχονται ένα αψεγάδιαστο σώμα, πολλές από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Εσύ θα τις δοκιμάσεις;

Σίγουρα ο χειμώνας είναι για όλες μας ένα “δίχτυ ασφαλείας”, μια περίοδος που ναι μεν μπορούμε να κρύψουμε ατέλειες και παραπάνω κιλά, αλλά και η ιδανική ευκαιρία να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία για τους ανοιξιάτικους και θερινούς μήνες, δοκιμάζοντας νέες θεραπείες για αψεγάδιαστο σώμα.

 

Χημικά Peeling Σώματος

Για να απαλύνετε το δέρμα και να αντιμετωπίσετε προβλήματα υφής, τα peeling σώματος θα σας χαρίσουν λάμψη από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Συγκεκριμένα, το ευρωπαϊκό peeling TCA βελτιώνει άμεσα την υφή του δέρματος. Το τριχλωρικό οξύ (TCA)  χρησιμοποιείται στην αισθητική δερματολογία για την αντιμετώπιση και αποκατάσταση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος, όπως οι ρυτίδες, το μέλασμα ή πανάδες, οι καφέ κηλίδες, η ακμή και οι ουλές ακμής. Είναι ένα peeling που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και στο διάλειμμα από τη δουλειά, ιδανικό για εσάς που δεν επιθυμείτε κάτι τόσο επεμβατικό. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, στην πλάτη και στις ράχες των χεριών.

 

Θεραπείες εξομάλυνσης του δέρματος Endospères

Η θεραπεία  με ενδοσφαίρες μπορεί να λειάνει πραγματικά το δέρμα στο σώμα και να αντιμετωπίσει τις προβληματικές περιοχές. Χρησιμοποιώντας μια συσκευή κυλίνδρου με 55 σφαίρες πυριτίου, η θεραπεία δημιουργεί μηχανικούς κραδασμούς για την τόνωση της ροής του αίματος, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, ενθαρρύνοντας τη λεμφική παροχέτευση και μειώνοντας τελικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

 

 

Μείωση λίπους με χρήση ραδιοσυχνοτήτων

Oι νέες θεραπείες περιλαμβάνουν συσκευές λέιζερ, που εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος για να στοχεύσουν το υποδόριο λίπος. Μια θεραπεία 20 λεπτών έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του λίπους κατά περίπου 25 %. Μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές, σε διαστήματα έξι εβδομάδων, για επιπλέον όφελος. Η μη χειρουργική θεραπεία αδυνατίσματος, αντιμετωπίζει τέσσερις περιοχές ταυτόχρονα,.διεισδύει βαθιά στα σημεία όπου χρειάζεται, στο δέρμα και τα υποδερμικά στρώματα χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα,.ενώ η θερμότητα που μεταφέρεται κάτω από το δέρμα βοηθάει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Με τη βοήθεια της ελεγχόμενης αυτής θερμότητας προκαλείται συρρίκνωση στα λιποκύτταρα, γι’ αυτό και βελτιώνει αισθητά την κυτταρίτιδα. 

 

 

Ταχύτερη κατάψυξη λίπους

Η θεραπεία κρυολιπόλυσης CoolSculpting είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία μείωσης τοπικού πάχους,.η οποία χρησιμοποιώντας το ψύχος, εξαλείφει το πάχος,.που αντιστέκεται στη διατροφή και την άσκηση. Eίναι μη επεμβατική μέθοδος χωρίς τομές ή αναισθησία. Για περιοχές που είναι δύσκολο να θεραπευθούν, όπως τα χέρια και τα πόδια, μπορεί να παγώσει και να καταστρέψει τα λιπώδη κύτταρα σε αυτές τις περιοχές, ώστε να μην επανέλθουν. Η νέα τεχνολογία επιτρέπει την παροχή περισσότερης ενέργειας με μικρότερους χρόνους λειτουργίας, αντιμετωπίζοντας το λίπος σε όλα τα στρώματα.

 

 

Θεραπεία συνδυασμού μείωσης λίπους και μυϊκής ανάπτυξης

Οι συσκευές ενίσχυσης των μυών και γλυπτικής σώματος μπορούν να βοηθήσουν.σε προβληματικές περιοχές, όπως  το στομάχι, τους γλουτούς, τα χέρια, τις γάμπες και τους μηρούς, βελτιώνοντας τον μυϊκό τόνο και μειώνοντας το λίπος. Για παράδειγμα στην περιοχή των γλουτών κάνετε.ουσιαστικά το ισοδύναμο 20.000 squats σε μια συνεδρία 30 λεπτών, ενισχύοντας τον γλουτιαίο μυ και δίνοντας περισσότερη ανύψωση.

 


Μη χειρουργικές θεραπείες κυτταρίτιδας

Oι μη επεμβατικές θεραπείες για την κυτταρίτιδα περιλαμβάνουν υψηλής έντασης ακουστικά ηχητικά κύματα θεραπεύουν την όψη του “φλοιού πορτοκαλιού” του δέρματος,.ενώ, παράλληλα, βελτιώνουν  την επιδερμιδική χαλάρωση. Ο μηχανισμός δράσης τους βασίζεται στην μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας σε μηχανική ταλάντωση μέσω της οποίας επιτυγχάνονται η βελτίωση της μικροκυκλοφορίας των μικρών αγγείων που φτάνουν.στον λιπώδη ιστό και το δέρμα, η βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας λόγω της αποσυμφόρησης των αγγείων της λέμφου,.ο κατακερματισμός των λιποκυττάρων λόγω της μηχανικής ταλάντωσης που ασκείται.στην κυτταρική μεμβράνη τους, αλλά και η ενίσχυση της παραγωγής νέου κολλαγόνου.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath