Home / Beauty  / Αυτήν τη Valentine’s Day κάνε δώρα στον εαυτό σου!

Αυτήν τη Valentine’s Day κάνε δώρα στον εαυτό σου!

Valentine's Day

Η φετινή Valentine’s Day είναι ευκαιρία να περιποιηθείς τέλεια τον εαυτό σου, μέσα από τη δημιουργία home spa στο μπάνιο σου!

 

Το self love στο επίκεντρο αυτής της Valentine’s Day. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη, χωρίς να ξεχνάμε αυτήν που πρέπει να δείχνουμε στον εαυτό μας. Μία μορφή self love είναι η περιποίηση και η χαλάρωση. Μέσα από προϊόντα skin care και μέσα από ένα αναζωογονητικό μπάνιο δίνουμε στον εαυτό μας ώρες ξεκούρασης και αναγέννησης. Οργανώστε ένα home spa στο μπάνιο σου και απογείωσε το body care!

 
Είτε είσαι single, είτε είσαι taken, μη χάσεις την ευκαιρία να μπεις σε εορταστικό mood. Κάνε ξεχωριστά δώρα στον εαυτό σου που θα σε κάνουν χαρούμενη και απόλαυσε μία μέρα απόλυτης χαλάρωσης!

Το άρωμα Miss Dior θα σε προετοιμάσει για την άνοιξη, φέρνοντας λουλουδένιες νότες. Απελευθερώνει ένα κύμα αισιοδοξίας και ξεχειλίζει από ζωή!

Valentine's Day

Miss Dior

 

Ενυδάτωση και άρωμα που διαρκεί. Το body milk Olympea από Paco Rabanne περιλαμβάνει γιασεμί, πράσινο μανταρίνι, βανίλια και ξυλώδεις νότες!

Sephora

 

Το απολεπιστικό Tonic body polisher από Clarins προσφέρει τη φροντίδα αρωματοθεραπείας και φυσικοθεραπείας.

Valentine's Day

Sephora

 

Για ένα τέλειο μπάνιο προσθέστε μία bath bomb από Blue Scents με άρωμα από ρόδι.

attica

 

Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με το πολυτελές αφρόλουτρο από Laura Mercier που θα κάνει το δέρμα σας απαλό σαν μετάξι!

Valentine's Day

attica

 

Στο τέλος προσθέστε το “αγγελικό” body mist από Mugler, με νότες από περγαμόντο, βανίλια και πραλίνα.

Valentine's Day

attica

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.