Home / Fashion  / Αυτές είναι οι Fashion Weeks που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο

Αυτές είναι οι Fashion Weeks που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο

fashion_weeks

Σύμφωνα με ανακοίνωσή των διοργανωτών, οι Fashion Weeks θα πραγματοποιηθούν για τη φετινή χρονιά, με live shows ενώ θα προβληθούν και ψηφιακά.

 

Ο προγραμματισμός για το μεγάλο γεγονός της μόδας είναι να ξεκινήσει το Σεπτέμβριο και να διαρκέσει έως τις 6 Οκτωβρίου, με τους οίκους να παρουσιάζουν στις πασαρέλες τις συλλογές τους για την Άνοιξη του 2021.

 

Οι Fashion Weeks του καλοκαιριού με ζωντανές πασαρέλες είχαν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας και πρόκειται να πραγματοποιηθούν ψηφιακά events στις 6-8 Ιουλίου για τα γυναικεία brands και στις 9-13 Ιουλίου για τα αντρικά.

 

Συνολικά ο μήνας της μόδας θα ξεκινήσει με τη New York Fashion Week στις 11 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστεί με τη Milan Fashion Week στις 22 Σεπτεμβρίου, με τον οίκο Fendi να προγραμματίζει για την έναρξη ένα φαντασμαγορικό show στα headquarters του στη Ρώμη.

 

Τέλος, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση, στις 28 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η Paris Fashion Week που επανέρχεται δυναμικά με live shows και ψηφιακές αναμεταδόσεις.

 

Μένει να φανεί ποιοι οίκοι θα συμμετέχουν, καθώς ήδη Gucci, Saint Laurent και Michael Kors έχουν δηλώσει ότι θα απέχουν από όλες τις Εβδομάδες Μόδας, ενώ η Burberry θα πραγματοποιήσει ένα δικό της show σε εξωτερικό χώρο, ο οποίος μάλιστα θα προβληθεί online.

 

fashionweekonline.com

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?