Home / Fashion  / Αυτές είναι οι πιο hot τσάντες του φθινοπώρου (Μέρος 1ο)

Αυτές είναι οι πιο hot τσάντες του φθινοπώρου (Μέρος 1ο)

Ένα στυλάτο αξεσούαρ ανεβάζει πάντα τη διάθεση και αυτές οι τσάντες το κάνουν σίγουρα!

Σίγουρα η περίοδος που βιώσαμε -και ακόμα βιώνουμε- δεν ήταν θα λέγαμε ιδιαιτέρως “εύφορη” για την εξέλιξη της μόδας, η οποία πέρασε σε… δεύτερη μοίρα μπροστά σε τόσο σημαντικά γεγονότα. Φυσικά, οι μεγάλοι οίκοι δεν αποτέλεσαν εξαίρεση στον κανόνα, όμως, η δύναμη της μόδας πάντα βασιζόταν στο πώς κάνει κάποιον να νιώθει, όταν φορά ένα όμορφο φόρεμα ή κρατάει μια στυλάτη τσάντα. Και αυτό, ευτυχώς, δε θα σταματήσει να συμβαίνει ποτέ.

 

 

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το φθινόπωρο και ακόμη κι αν η αβεβαιότητα για όσα έρχονται είναι αδιαμφισβήτητη, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει  με την επιθυμία μας να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν, με στυλ και ανεβασμένη διάθεση -όσο τουλάχιστον γίνεται.

 

 

H κλασική bucket bag

H πιο λατρεμένη τσάντα όλων των εποχών έκανε το ντεμπούτο της το 1932, με δημιουργό της τον Gaston-Louis Vuitton, με την ονομασία “Noé”, αρχικά ως ένας τρόπος για να μεταφέρει κανείς ένα μπουκάλι σαμπάνια, χωρίς να κινδυνεύει να σπάσει. Έκτοτε, η bucket bag έχει πάρει πολλές και διαφορετικές μορφές και σχήματα, χωρίς να έχει πάψει ποτέ να είναι η αγαπημένη των σχεδιαστών. Φέτος το φθινόπωρο θα γίνει και η δική σας αγαπημένη!

 

 

 

H τσάντα με αλυσίδα

Η αλυσίδα αποτελεί φέτος trend ως λεπτομέρεια σε κοσμήματα, παπούτσια αλλά και τσάντες. Eιδικά τις τσάντες με χερούλι-αλυσίδα, μεταλλικό αλλά και από plexiglas, τις συναντήσαμε σε όλους σχεδόν τους οίκους, όπως Alexander McQueen, Moschino, Ashley Williams κ.α.

 

 

 

H bottle bag

Ή αλλιώς η τσάντα που προορίζεται για το μπουκάλι μας! Οι νέες συνθήκες δημιούργησαν και νέα trends, όπως η ανάγκη να κουβαλάμε το προσωπικό μας μπουκάλι αλλά με τον πιο στυλάτο και eco-friendly τρόπο. Η bottle bag είτε σε μεγάλο μέγεθος είτε σε πιο μικρό, γίνεται το αξεσουάρ που όλες θα επιλέξουμε αυτό το φθινόπωρο.

 

 

 

H μαλακή pouch bag

Ήταν ένα από τα trends του καλοκαιριού και θα παραμείνει τη φθινοπωρινή σεζόν. Ο λόγος για τη μαλακή, δερμάτινη τσάντα χωρίς χερούλια, η οποία εκτός από χρηστική, αφού συνήθως χωράει όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα μαζί της, είναι και άκρως stylish & classy!

 

 

 

H μικροσκοπική τσάντα

Τι κι αν πολλοί λένε ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης και στερείται χρηστικότητας; Η μικροσκοπική τσάντα είναι το απόλυτο trend  και σίγουρα θα ολοκληρώσει τα φθινοπωρινά outfits μας. Οι μεγάλοι οίκοι πρότειναν πολλούς τρόπους για να τις φορέσουμε,  σαν πρόσθετο αξεσουάρ μιας μεγαλύτερης τσάντας, ακόμη και ως charm για τον λαιμό. Οι προτάσεις πολλές, η επιλογή δική σας!

 

 

 

H metallic τσάντα

Ίσως, η πιο εντυπωσιακή από όλες τις τσάντες που αποτελούν τάση για τη φθινοπωρινή σεζόν. Κυρίως σε μικρότερο μέγεθος, η τσάντα με το μεταλλικό εφέ θα αναβαθμίσει τα σύνολά σας και θα τους δώσει χαρακτήρα, αρκεί να αποτελεί το μοναδικό έντονο στοιχείο του outfit, που θα επιλέξετε. Προσοχή στις υπερβολές!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath