Home / Beauty  / Αυτές είναι οι πιο hot αποχρώσεις στα νύχια

Αυτές είναι οι πιο hot αποχρώσεις στα νύχια

Τα θερμά nail colors είναι super hot! 

To καλοκαιράκι έφτασε και η περιποίηση των χεριών και γενικά των άκρων μας είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Ποια όμως είναι τα χρώματα που θα αναδείξουν τα άκρα μας αυτό το καλοκαίρι; Η απάντηση βρίσκεται στα θερμά χρώματα που χαρίζουν νότες ζωντάνιας και προκαλούν συναισθήματα ενθουσιασμού και καλής διάθεσης, εντείνοντας την ανάλαφρη διάθεση και το κέφι που έχουμε όλοι το καλοκαιράκι δίπλα στη θάλασσα. Τα θερμά χρώματα είναι το κίτρινο, το πορτοκαλί και το κόκκινο και οι αμέτρητες παράγωγες αποχρώσεις τους που φέτος θα κάνουν τα νύχια μας πιο summery και fashionable από ποτέ. 

 

 

 

Orange is the new black. 

To πορτοκαλί χρώμα και οι διάφορες αποχρώσεις του, όπως το ροδακινί δίνουν στα νύχια μας μία καταπληκτική καλοκαιρινή νότα και αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο το ηλιοκαμένο δέρμα μας. Ακόμη κι αν σας φαίνεται πολύ έντονο, τολμήστε το γιατί μόνο που θα τα βλέπετε θα σας φτιάχνει τη διάθεση. 

 

Αυτές είναι οι πιο hot αποχρώσεις στα νύχια

 

Yellow summer vibes. 

To hot κίτρινο χρώμα θα σας φτιάξει επίσης τη διάθεση και θα σας αναζωογονήσει. Μπορείτε επίσης να τολμήσετε διαφορετικές αποχρώσεις του hot κίτρινου και να δοκιμάσετε διάφορες παραλλαγές οι οποίες θα κοσμήσουν όμορφα τα νύχια σας. Επίσης αν επιθυμείτε κάτι πιο παιχνιδιάρικο μπορείτε να δοκιμάσετε σχεδιάκια στα νύχια ή να βάψετε κάποια από τα νύχια σας σε διαφορετική απόχρωση. 

 

Αυτές είναι οι πιο hot αποχρώσεις στα νύχια

 
Red pleasure. 

Το κόκκινο χρώμα του πάθους δείχνει υπέροχα στα νύχια σας όλη τη χρονιά, αλλά το καλοκαίρι γίνεται πιο must από ποτέ. Δοκιμάστε τις φλογερές και stylish αποχρώσεις του κόκκινου όπως είναι το κοραλλί και κάντε ένα super upgrade στα άκρα σας. 

 

Αυτές είναι οι πιο hot αποχρώσεις στα νύχια

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!