Home / Good Life  / Art & Culture  / Αστυνομικές σειρές του Netflix για αυτό το ΣΚ

Αστυνομικές σειρές του Netflix για αυτό το ΣΚ

Αστυνομικές σειρές του Netflix για αυτό το ΣΚ
Αστυνομικές σειρές του Netflix για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Συναρπαστικές αστυνομικές σειρές του Netflix για να περάσετε ένα weekend ως άλλοι ντετέκτιβ. Κάποιες από αυτές μάλιστα μπορείτε να τις ολοκληρώσετε μόλις σε ένα σαββατοκύριακο. 

 

Οι φόνοι της Βαλχάλα. 

Το ιδιαίτερο ψυχρό φως της Ισλανδίας, το σενάριο με τις συνεχείς ανατροπές και η μυστηριώδης ατμόσφαιρα δημιουργούν μία αξιόλογη αστυνομική σειρά παραγωγής Netflix που λαμβάνει χώρα στην Ισλανδία. Υπόθεση: Ένας ντετέκτιβ από το Όσλο επιστρέφει στην Ισλανδία για να βοηθήσει μια αστυνομικό στο κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου που σχετίζεται με μια μυστηριώδη φωτογραφία.

Δημιουργός: Thordur Palsson
Ηθοποιοί: Aldís Amah Hamilton, Bergur Ebbi Benediktsson, Edda Björgvinsdóttir

 

 

Ο Βάλτος. 

Η πολωνική μίνι σειρά μυστηρίου “Rojst” ή στα ελληνικά “Ο Βάλτος” αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για αυτό το σαββατοκύριακο. Θα την ολοκληρώσετε σε μόλις πέντε επεισόδια και θα σας κρατήσει σε αγωνία. Η υπόθεση εξελίσσεται το 1980 σε μια μικρή πόλη στην Πολωνία, όπου ο τρόπος χειρισμού δύο υποθέσεων φόνου (μιας πόρνης και ενός συμβούλου νέων) από την πλευρά της αστυνομίας, γεννά υποψίες σε δύο ρεπόρτερ.

Σκηνοθεσία: Jan Holoubek, Michal Marczak

Ηθοποιοί: Dawid Ogrodnik, Andrzej Seweryn, Zofia Wichlacz 

 

 

 

Στο Δάσος.

Μετά την εξαφάνιση μιας κοπέλας από ένα χωριό κοντά στο δάσος των Αρδεννών, η τοπική αστυνομία και μια ταραγμένη δασκάλα φέρνουν στο φως μια σειρά από δυσάρεστα μυστικά.

Δημιουργός: Delinda Jacobs
Ηθοποιοί: Samuel Labarthe, Suzanne Clément, Alexia Barlier

 

 

 
13 Εντολές.

Βρισκόμαστε στο Βέλγιο. Δυο Βέλγοι ντετέκτιβ κυνηγούν έναν κατά συρροή δολοφόνο που εμπνέεται από τις Δέκα Εντολές και θέλει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Σκηνοθεσία: Maarten Moerkerke, Max Osswald

Ηθοποιοί: Dirk van Dijck, Marie Vinck, Karlijn Sileghem

 

Αστυνομικές σειρές του Netflix για αυτό το ΣΚ

 

 

Σκοτεινά Όρια.

Ένας αστυνομικός συγκαλύπτει μια υπόθεση δολοφονίας, για να προστατέψει την οικογένειά του. Όταν η συνεργάτις του τον υποπτεύεται, παγιδεύεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

Δημιουργός: Megan Gallagher
Ηθοποιοί: Tobias Santelmann, Ellen Dorrit Petersen, Benjamin Helstad

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!