Home / Beauty  / Αποσμητικά που προσφέρουν φροντίδα και φρεσκάδα!

Αποσμητικά που προσφέρουν φροντίδα και φρεσκάδα!

αποσμητικά

Σταθερό beauty product στο μπουτουάρ ή το μπάνιο μας. Ποια είναι μερικά από τα καλύτερα αποσμητικά της αγοράς;

 

Το αποσμητικό, όπως και το αντηλιακό ή η ενυδατική, είναι πανταχού παρόν της καθημερινής μας περιποίησης. Λίγο πριν φορέσουμε τα ρούχα μας και βγούμε από το σπίτι φροντίζουμε να το φορέσουμε στις μασχάλες μας. Καθώς οι τελευταίες αποτελούν και μία ευαίσθητη περιοχή, πρέπει να βρούμε αυτό το προϊόν που θα συνδέει τη φροντίδα με τη φρεσκάδα. Πολλές φορές παρασυρόμαστε από την όμορφη μυρωδιά και ξεχνάμε αν αυτό το αποσμητικό είναι καλό για την επιδερμίδα μας, αν προκαλεί ερεθισμούς ή φαγούρα. Τα αποσμητικά που σας προτείνουμε είναι μερικά από τα καλύτερα που θα βρείτε στην αγορά!

 

Ανακαλύψτε την παρακάτω λίστα και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 

Kαταπραΰνει και ενυδατώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα της μασχάλης, απομακρύνοντας τις οσμές. Κατάλληλo για κάθε τύπο δέρματος. Drunk Elephant, Sephora.

 

Φυτικά και μεταλλικά στοιχεία προσφέρουν μία αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί, αποτρέποντας την υγρασία και προστατεύοντας την επιδερμίδα, Clarins, Sephora.

 

Αναζωογονητικό και αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας από συστατικά φυσικής προέλευσης, Sephora Collection, Sephora.

 

Αποσμητική φροντίδα για ευαίσθητες ή αποτριχωμένες επιδερμίδες, Vichy, attica.

 

Υψηλής απόδοσης αποσμητικό με σύνθεση για να μην αφήνει λεκέδες, Clinique, attica.

 αποσμητικά

 

Αντιιδρωτικό αποσμητικό, δερματολογικά ελεγμένο, δεν περιέχει οινόπνευμα και προσφέρει 48ωρη προστασία, Noxzema, attica.

 αποσμητικά

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.