Home / Beauty  / Ανοιξιάτικο μανικιούρ: Τέλεια σχέδια για να προετοιμαστείς

Ανοιξιάτικο μανικιούρ: Τέλεια σχέδια για να προετοιμαστείς

Ανοιξιάτικο μανικιούρ

Βρισκόμενοι μία ανάσα κοντά στην Άνοιξη, συγκεντρώσαμε μερικά φανταστικά σχέδια, για να προετοιμαστείς για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σου.

 

Ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος, η θερμοκρασία ανεβαίνει και εμείς αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για την άνοιξη. Βλέποντας το γεμάτο χρώματα και prints street style στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μπαίνουμε δειλά-δειλά σε ανοιξιάτικο mood. Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να ανθίσει το στυλ και η διάθεσή μας είναι ένα καινούργιο μανικιούρ. Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε μερικά φανταστικά σχέδια από διάσημες nail artists, για να προετοιμάσεις το ανοιξιάτικο μανικιούρ σου!

 

Και αυτήν τη σεζόν κυριαρχούν τα χρώματα. Παστέλ ή έντονα, girly ή και όχι, το σίγουρο είναι ότι θα κάνουν τα νύχια σου να φαίνονται τέλεια. Αν σου αρέσουν τα πιο minimal σχέδια, διάλεξε ένα μονόχρωμο ανοιξιάτικο μανικιούρ. Ωστόσο, εμείς σού προτείνουμε να τολμήσεις μερικά stickers ή μερικά γεωμετρικά σχήματα, που θα κάνουν τη διαφορά στα νύχια σου. Καρδούλες, λουλούδια, γραμμές, emoji και πεταλούδες είναι οι πιο συνήθεις και cool προτάσεις. Δε χρειάζεται, όμως, να περιοριστείς σε αυτά. Αν, για παράδειγμα, λατρεύεις ένα συγκεκριμένο φαγητό, μπορείς τώρα να το βάλεις μέχρι και στο μανικιούρ σου!

 

Ρίξε μία ματιά στα σχέδια που σου προτείνουμε και πάρε ιδέες για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.