Home / Men  / Grooming  / Ανδρική περιποίηση: η βραδινή ρουτίνα που χρειάζεσαι

Ανδρική περιποίηση: η βραδινή ρουτίνα που χρειάζεσαι

Ανδρική περιποίηση: η βραδινή ρουτίνα που χρειάζεσαι
Αν θέλεις να αναδείξεις τον πιο γοητευτικό εαυτό σου!

Βραδινή περιποίηση: Σου παρουσιάζουμε τα δύο βήματα που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Μην ξεχνάς πως η περιποίηση προσώπου αφορά και τους άνδρες και πως αυτό δεν είναι μεμπτό. Σήμερα οι άνδρες φροντίζουν τον εαυτό τους, την εικόνα τους, το σώμα αλλά και το δέρμα τους και είναι πολύ περήφανοι για αυτό.

 

Φάκελος: Καθαρισμός προσώπου.

Ο βραδινός καθαρισμός προσώπου είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικός από τον πρωινό και αυτό γιατί το βράδυ η επιδερμίδα αναπλάθει πιο γρήγορα τα κύτταρά της, γεγονός που συνεπάγεται ότι ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες πρέπει να την προσέχουμε (για τον ίδιο λόγο επίσης δεν μπορεί να αντικατασταθεί ο βραδινός ύπνος και πρέπει να κοιμόμαστε νωρίς για να αποτρέψουμε την πρόωρη γήρανση).

Προσέξτε ώστε να επιλέξετε το σωστό για τον τύπο του δέρματός σας καθαριστικό και πλύνετε ευλαβικά το πρόσωπό σας ώστε να απομακρύνετε τους ρύπους και να βοηθήσετε στη διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων σας.

Extra scrub: Κάποιες φορές την εβδομάδα είναι καλό να κάνετε και απολέπιση προσώπου. Το scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, τους ρύπους και αφήνει το δέρμα χωρίς λιπαρότητα.

 

 

Ανδρική περιποίηση: η βραδινή ρουτίνα που χρειάζεσαι

 

 

Μην ξεχνάς την κρέμα νύχτας.

Ναι, εκτός από την κρέμα ημέρας σου και την κρέμα ματιών είναι καλό να αγοράσεις και μία κρέμα νυχτός την οποία θα απλώνεις στο πρόσωπό σου μετά τον καθαρισμό. Μία μικρή ποσότητα θα βοηθήσει το δέρμα σου να είναι πιο απαλό και θα συμβάλλει σε μια πιο ελαστική και ακτινοβόλα επιδερμίδα. Η ενυδάτωση άλλωστε είναι το κλειδί για να διατηρηθεί το δέρμα λείο και φρέσκο και να καταπολεμήσει την κούραση. Οπότε μην το ξεχνάς, είναι απαραίτητο στοιχείο στη σωστή βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας σου!

Διαβάστε εδώ 5 σούπερ προτάσεις για ανδρικές ενυδατικές κρέμες.

Σημαντικά στοιχεία για την επιλογή της κατάλληλης για σένα κρέμας είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου και οι ανάγκες της καθώς και η ηλικία σου.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!