Home / Cozyhome  / Ανανεώστε το υπνοδωμάτιό σας με τα νέα και εκπληκτικά COCO-MAT trends!

Ανανεώστε το υπνοδωμάτιό σας με τα νέα και εκπληκτικά COCO-MAT trends!

Ο σημαντικότερος χώρος του σπιτιού σας, το υπνοδωμάτιό σας, αξίζει να ανανεωθεί με τις πιο υπέροχες προσθήκες, τις οποίες θα βρείτε στο COCO-MAT.

 

Η νέα σεζόν είναι η καλύτερη ευκαιρία για μια ανανέωση και οι καινούργιες κυκλοφορίες της COCO-MAT θα σας δώσουν τις πιο υπέροχες επιλογές. Θα προσφέρουν πνοή και καινούργιο αέρα στον πιο σημαντικό χώρο του σπιτιού, το υπνοδωμάτιό σας. Το ελληνικό brand πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά με φανταστικά προιόντα ύπνου, διατηρώντας τη διαχρονικότητα και την υψηλή ποιότητα, ως το βασικό στοιχείο της μαγικής “συνταγής” του.

 

 

Στη νέα collection μπορείτε να ανακαλύψετε τις νέες αποχρώσεις στα Σεντόνια Περσεφόνη, τα οποία είναι φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι και εμπλουτίζονται με δυο νέα χρώματα. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο ή πειραματιστείτε με ένα mix and match.

Τα πολυχρηστικά και βαμβακερά παπλώματα Αλκυόνη διατίθενται σε τρεις νέες επιλογές σχεδίων, ενώ η διπλή τους όψη σάς προσκαλεί να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς. Ιδανικά για τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα και όχι μόνο.

 

 

Τέλος, οι πλεκτές κουβέρτες Φλώρα αποτελούνται από 100% οργανικό βαμβάκι και είναι διαθέσιμες σε τρεις cozy και φθινοπωρινές αποχρώσεις. Απαλές και με άριστη ποιότητα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ριχτάρι, αναβαθμίζοντας τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

 

 

Photos: www.coco-mat.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.