Home / Fashion  / Ανακαλύψτε το εντυπωσιακό show του YSL στην έρημο!

Ανακαλύψτε το εντυπωσιακό show του YSL στην έρημο!

Ο παγκόσμιας φήμης οίκος YSL, αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή, Καλοκαίρι 2021, με τίτλο “I wish you were here”, σε μια έρημο στη Νότια Αφρική.

 

 

Με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα, μεγάλοι οίκοι ανακαλύπτουν νέους τρόπους παρουσίασης των συλλογών τους, τρόπους ιδιαίτερους και εντυπωσιακούς. Ο Anthony Vocarello, σχεδιαστής του YSL, πρωτοτύπησε και μας χάρισε ένα συγκλονιστικό fashion show στο τοπίο μιας ερήμου. Η επιλογή της τοποθεσίας είναι και ιστορικής σημασίας, καθώς στην Αλγερία γεννήθηκε ο ιδρυτής του οίκου, ο Yves Saint Laurent.

 

Courtesy of YSL

 

Η νέα collection είναι, σύμφωνα με τον σχεδιαστή, αφιερωμένη στην ελευθερία της κίνησης. Ο Anthony επηρεασμένος από όσα συμβαίνουν στο κόσμο, θέλει να αποτυπώσει στα ρούχα του μια άνεση, ηρεμία και γαλήνη. Για τον ίδιο, η έρημος συμβολίζει μια λαχτάρα για ελευθερία, ανοιχτό χώρο και αργούς ρυθμούς. Γι’ αυτούς τους λόγους αποτελεί την καταλληλότερη τοποθεσία για την ανάδειξη της νέας συλλογής.

 

Courtesy of YSL

 

Κομμάτια σε μαύρο, λευκό, κόκκινο και γήινους τόνους, πουκάμισα, biker shorts, με γούνινες και floral λεπτομέρειες, επηρεασμένα από τα 60’s και τα 90’s, αντικατοπτρίζουν ακριβώς όλα όσα θέλει να εκφράσει ο σχεδιαστής. Celebrities όπως Hailey Bieber, Lily Collins και Zoe Kravitz, φωτογραφήθηκαν στο σπίτι με τα εντυπωσιακά κομμάτια, αναδεικνύοντάς τα με το καλύτερο τρόπο.

 

ww.ysl.com

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.