Home / Cozyhome  / Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή επίπλων και φωτιστικών της Established & Sons

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή επίπλων και φωτιστικών της Established & Sons

cozyvibe design established and sons
Το διάσημο design brand ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας ακόμα ιδιαίτερης συλλογής.

Το βρετανικό, σχεδιαστικό brand Established & Sons ανακοίνωσε με χαρά το λανσάρισμα μιας νέας μοναδικής συλλογής επίπλων και φωτιστικών, σχεδιασμένων από μια πλειάδα διάσημων designers όπως Ronan και Erwan Bouroullec, Konstantin Grcic, Dimitri Bähler, Mauro Pasquinelli, καθώς και από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ίδιου του brand, Sebastian Wrong.

 

H νέα, δυναμική αυτή συλλογή παρουσιάζεται μέχρι και σήμερα στο Λονδίνο, προτού εκτεθεί στη Salone del Mobile του Μιλάνου τον Απρίλιο.Τα μοναδικά σχέδια αντικατοπτρίζουν την αυθεντικότητα της Established & Sons, καθώς και το όραμά της για το μέλλον. Η συλλογή απευθύνεται στις πρακτικές ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας, διατηρώντας έναν ιδιαίτερο σχεδιαστικό χαρακτήρα.

 

Από το 2005 η Established & Sons αποτελεί ένα είδος πλατφόρμας, που αναδεικνύει το πειραματικό, σύγχρονο design. Αυτή τη φορά συνεργαστήκαμε με 5 διεθνούς φήμης designers, ώστε να δημιουργηθεί μια πολύ ιδιαίτερη αλλά ταυτόχρονα προσιτή συλλογή για το 2018, η οποία αντικατοπτρίζει ιδανικά τη δέσμευσή μας απέναντι στο ξεχωριστό design, τα μοναδικά υλικά, τη δεξιοτεχνία και την καινοτομία. Κάθε κομμάτι της συλλογής σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με σκοπό να “διηγηθεί” μια ιστορία και να υποβληθεί στη δοκιμή του χρόνου. Επιθυμούμε οι πελάτες μας να “ερωτευτούν” τα διαχρονικά αυτά σχέδια, κάνοντάς τα αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού τους, όχι μόνο σήμερα αλλά και για τα χρόνια που θα έρθουν” δήλωσε ο Sebastian Wrong.

cozyvibe design established and sons

Cassette by Ronan & Erwan Bouroullec

 

cozyvibe design established and sons

Light Light by Dimitri Bähler

 

cozyvibe design established and sons

Barbican by Konstantin Grcic

 

cozyvibe design established and sons

Mauro by Mauro Pasquinelli

 

cozyvibe design established and sons cozyvibe design established and sons

Filigrana by Sebastian Wrong

 

Η 2018 collection περιλαμβάνει τον καναπέ “Cassette” από τους Ronan και Erwan Bouroullec, τη σύνθεση καναπέ “Barbican” από τον Konstantin Grcic, το επιδαπέδιο φωτιστικό “Light Light” από τον Dimitri Bähler, την καρέκλα “Mauro” από τον Mauro Pasquinelli και τα κρεμαστά φωτιστικά “Filigrana” από τον Sebastian Wrong.

 

Για μία ακόμα φορά η Established & Sons απέδειξε πως συνεργάζεται με τους κορυφαίους designers, παρουσιάζοντας deco κομμάτια, που διακρίνονται για τη φαντασία και το στυλ τους!

 

Aναζητήστε όλη τη συλλογή εδώ: www.establishedandsons.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath