Home / Good Life  / Ανακαλύπτοντας το Ηνωμένο Βασίλειο

Ανακαλύπτοντας το Ηνωμένο Βασίλειο

Ηνωμένο Βασίλειο
Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολλά παραπάνω από ένας τουριστικός προορισμός. Ας ανακαλύψουμε μαζί 5+1 μοναδικά μέρη, τα οποία μας προσκαλούν να τα εξερευνήσουμε.

 

Έχουμε ξεχωρίσει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα μέρη στο Ηνωμένο Βασίλειο, που μας καλούν να τα εξερευνήσουμε και που θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε σε βάθος την πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της Μεγάλης Βρετανίας.

 

New Forest, Hampshire

Το New Forest εξακολουθεί να διατηρεί τη μεσαιωνική αύρα της φύσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα αρχαία, μαζί με τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, μας καλωσορίζουν σε έναν άλλον κόσμο, εμπνευσμένο από το μακρινό παρελθόν της Μεγάλης Βρετανίας. 

 

Ηνωμένο Βασίλειο

 
Galloway Forest, Σκωτία

Μακριά από τη φωτορύπανση των πόλεων, το Galloway Forest Park αποτελεί το πρώτο Dark Sky Park στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι το κατάλληλο σημείο για να απολαύσουμε τη μαγεία ενός καθαρού, έναστρου ουρανού, που μας επιτρέπει να θαυμάσουμε περισσότερα από 7.000 αστέρια και πλανήτες με γυμνό μάτι!

 

Ηνωμένο Βασίλειο

 
Σήραγγα Standedge, Yorkshire

Η ιστορία της βιομηχανικής κληρονομιάς της Μεγάλης Βρετανίας δε βρίσκεται μόνο στις πόλεις της. Στην άκρη ενός εντυπωσιακού, σκοτεινού βαλτότοπου, το στενό κανάλι του Huddersfield αποτελεί το βαθύτερο, μεγαλύτερο και ψηλότερο κανάλι της σήραγγας της περιοχής, το οποίο χρησιμοποιούταν για τη μεταφορά αγαθών και βιομηχανικών υλικών. Με μία δίωρη διαδρομή στη σήραγγα θα βυθιστούμε στην περήφανη ιστορία του Yorkshire.

 

 
Glens of Antrim, Βόρεια Ιρλανδία

Ένα μοναδικό μέρος, κοντά στο οροπέδιο Antrim, στη θάλασσα της Ιρλανδίας, μας μαγεύει με την αστείρευτη φύση του. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η επίσκεψη στην περιοχή για τους fans του Game of Thrones, καθώς στο Glens of Antrim γυρίστηκαν αρκετές σκηνές της επικής σειράς!

 

Ηνωμένο Βασίλειο

 
Παλιά Πόλη του Εδιμβούργου

Η Παλιά Πόλη του Εδιμβούργου είναι μια ιστορική πόλη, γεμάτη πολιτισμό, γεγονός που την καθιστά ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Τα γραφικά σοκάκια, τα επιβλητικά κτίρια και τα οχυρά μάς ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή,.μαθαίνοντας τα πάντα για την ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας.

 

 
Ταξιδεύοντας την Ουαλία με τρένο

Τα μαγευτικά μέρη της Ουαλίας απαιτούν μία εξονυχιστική εξερεύνηση σε κάθε πτυχή της χώρας.

 

Ηνωμένο Βασίλειο

 

Οι σιδηροδρομικές γραμμές, που προέρχονται από τα κλειστά ορυχεία και λατομεία,.δημιουργούν την τέλεια ευκαιρία να ανακαλύψουμε όλες τις ομορφιές που περιλαμβάνει η Ουαλία.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada