Home / Good Life  / Ανακάλυψε την πανέμορφη Κέα μέσα από φωτογραφίες

Ανακάλυψε την πανέμορφη Κέα μέσα από φωτογραφίες

Η Κέα είναι το νησί στο οποίο τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Κέα: Ένας ονειρικός τόπος με πραγματικούς ταξιδιωτικούς θησαυρούς. Εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός για τους κατοίκους της Νότιας Ελλάδας λόγω της πολύ κοντινής απόστασης του νησιού από την ανατολική Αττική και αγαπημένος επίσης προορισμός για τους λοιπούς εγχώριους και διεθνείς επισκέπτες.

Ιστορία και παράδοση, κυκλαδίτικος αέρας και ομορφιά, απλότητα και ηρεμία, γαλάζια νερά και μια μαγευτική ακτογραμμή… Τοπική κουζίνα που σε ταξιδεύει, φιλόξενοι και καλοσυνάτοι άνθρωποι, συναρπαστικά σπορ και δραστηριότητες, μονοπάτια για εξερεύνηση. Ένας τόπος γεμάτος πολιτισμό, ιστορία και θαυμαστό παρόν. Ένας τόπος στον οποίο θα απολαύσεις περιπετειώδεις αλλά και πιο ήρεμες διακοπές. Θα ερωτευτείς, θα διαπιστώσεις πως τα όνειρα κάποιες φορές μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

 

Το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου πάνω στον βράχο.

Ανακάλυψε την πανέμορφη Κέα μέσα από φωτογραφίες

 

Ανακάλυψε αυτόν τον υπέροχο γεμάτο ζωή τόπο μέσα από καταπληκτικές φωτογραφίες… Σίγουρα σε λιγάκι θα θελήσεις να τον επισκεφθείς.

 

Το γραφικό κοσμοπολίτικο λιμανάκι του Βουρκαρίου.

Η Ιουλίδα ή Χώρα είναι πρωτεύουσα της Κέας και έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κέας-Κύθνου. Είναι χτισμένη αμφιθεατρικά και είναι πανέμορφη.

Σημείο από τη γραφική πλατεία της Χώρας.

Η Καρθαία ήταν μία από τις τέσσερις σπουδαιότερες αρχαίες πόλεις της Κέα.

Ανακάλυψε την πανέμορφη Κέα μέσα από φωτογραφίες

Η αρχαία πόλη της Καρθαίας.

Ανακάλυψε την πανέμορφη Κέα μέσα από φωτογραφίες

 

 

 

Μάθε περισσότερα για την Κέα στο destinationkea.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!