Home / Men  / Grooming  / Αναζωογονηθείτε για τη νέα χρονιά με αυτά τα grooming tips!

Αναζωογονηθείτε για τη νέα χρονιά με αυτά τα grooming tips!

Αναζωογονηθείτε για τη νέα χρονιά με αυτά τα grooming tips!
Νέα χρονιά, νέα grooming tips, νέος πιο γοητευτικός εαυτός! 

Αυτή τη χρονιά οι grooming στόχοι που θα θέσετε θα σας βοηθήσουν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας! Ποια grooming tips είναι καλό να εντάξετε στην καθημερινή σας περιποίηση; 

 

Κάντε ένα νέο κούρεμα. 

Τα κομμωτήρια άνοιξαν και εσείς κρατώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις κι αποστάσεις μπορείτε να πειραματιστείτε και να αλλάξετε το κούρεμά σας. Αν σας βρει ο νέος χρόνος περιποιημένο και με hair update τόσο το καλύτερο. Ανανεωθείτε εμφανισιακά και θα δείτε πως θα ανανεωθείτε και ψυχολογικά! 

 
Αυτή τη χρονιά βάλτε τους πιο “κλισέ” στόχους! 

Και επιλέξτε να τους πετύχετε! Τι σημαίνει αυτό; Πως αρκεί να ακολουθήσετε τα τρία εξής tips για να έχετε υγιή και λαμπερή επιδερμίδα και να είστε το 2021 πιο ωραίος, γοητευτικός κι ανανεωμένος. Απλώς βάλτε στόχο να πίνετε πολύ νερό κάθε μέρα, να ακολουθείτε μία healthy διατροφή και να κοιμάστε καλά, κυρίως τις βραδινές ώρες -καθώς ο βραδινός ύπνος δεν ανανεώνεται. 

 

 

Αναζωογονηθείτε για τη νέα χρονιά με αυτά τα grooming tips!

 

 

Δοκιμάστε ένα νέο άρωμα. 

Σίγουρα, αν περιποιείστε τον εαυτό σας και έχετε βρει το δικό σας στυλ, θα έχετε κατασταλάξει στο ένα και μοναδικό άρωμα που σας εκφράζει. Όμως γιατί να μην δοκιμάσετε και κάτι καινούργιο; Μία νέα επιλογή κολώνιας, εξίσου επιβλητικής ή σαγηνευτικής με την ήδη υπάρχουσα θα σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε! 

Και μην ξεχνάτε: Αλλάξτε άρωμα ανάλογα με την εποχή. 

 

Αγοράστε επιτέλους κρέμα ματιών. 

Είναι απαραίτητη για την υγεία της πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας που βρίσκεται γύρω από την περιοχή των ματιών. Ιδιαίτερα αν έχετε περάσει την ηλικία των 30 πρέπει να αγοράσετε μία κρέμα ματιών αμέσως. Και φυσικά να μην ξεχνάτε να την χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ. Θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων καθώς και στη μείωση των λεπτών γραμμών. 

 

+1 Μη ξεχνάτε την απολέπιση: Ποτέ ξανά κλειστοί πόροι. 

Είναι εξαιρετικά σημαντική για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, που οδηγεί σε ένα δέρμα που αναπνέει. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!