Home / Wellness  / Mind  / Αγαπήστε το σώμα σας!

Αγαπήστε το σώμα σας!

Αγκαλιάστε τις ατέλειές σας και αγαπήστε το σώμα σας! 

Τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς μας εμποδίζουν να αγαπάμε το σώμα μας και μας υπενθυμίζει να επικεντρωνόμαστε στις όποιες ατέλειές του.

 

 

Είναι σημαντικό ωστόσο να συμφιλιωθούμε με την εικόνα μας και να σταματήσουμε να μισούμε το σώμα μας, αγκαλιάζοντας τα όποια ψεγάδια του. Για αυτό:

 

Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας! 

Περπατήστε πάντοτε με το κεφάλι ψηλά και δείξτε πρώτα σε εσάς και έπειτα στους υπόλοιπους τριγύρω πως είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας και το σώμα σας. Περπατήστε με υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση και αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας! 

 

Κοιτάξτε την ουσία! 

Δημιουργήστε μια λίστα  με τους ανθρώπους που θαυμάζετε. Η λίστα μπορεί να περιλαμβάνει άτομα του περιβάλλοντός σας ή και διάσημες προσωπικότητες που είναι σημαντικοί για εσάς και έχουν συμβάλλει με το έργο του στον κόσμο. Όταν ολοκληρώσετε τη λίστα αναλογιστείτε εάν η εμφάνισή τους ήταν κρίσιμος παράγοντας για την επιτυχία και τα επιτεύγματά τους. Μετά θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας. 

 

 

 

Εκτιμήστε το σώμα σας! 

Κάθε πρωί, όταν ξυπνάτε ευχαριστείτε το σώμα σας για την ενέργεια και τη δύναμη που σας προσφέρει για να ανταπεξέλθετε και να απολαύσετε την ημέρα σας. Ακόμη, κάθε βράδυ, όταν πηγαίνετε για ύπνο πείτε στο σώμα σας πόσο πολύ εκτιμάτε ό,τι σας επέτρεψε να κάνετε με επιτυχία όλη την ημέρα!

 

Επικεντρωθείτε στην ομορφιά της ζωής!

Σκεφτείτε πως η ζωή είναι μικρή και πως οφείλετε να την ζήσετε στο έπακρο και ευτυχισμένοι. Βάση αυτής της σκέψης είναι κρίμα να αναλώνεστε στην εικόνα του σώματός σας και να χάνετε πολύτιμο χρόνο στον οποίο μπορείτε να ζείτε ελεύθερα ή να κάνετε σχέδια για το μέλλον! 

 

Χαρείτε την γυμναστική! 

Ανακαλύψτε ποιο είδος φυσικής δραστηριότητας και γυμναστικής σας διασκεδάζει και σας ευχαριστεί και γυμναστείτε τακτικά. Έτσι θα αποκτήσει καλύτερη επαφή με το σώμα και τις ανάγκες σας και θα αγαπήσετε την εικόνα σας. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!