Home / Wellness  / Mind  / Αγάπη και φροντίδα για τον εαυτό μας

Αγάπη και φροντίδα για τον εαυτό μας

Οι πέντε συνήθειες που μας κάνουν να αγαπήσουμε και να φροντίσουμε τον εαυτό μας περισσότερο.

 

Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Η καλή σωματική και ψυχική υγεία είναι πρωταρχικός παράγοντας για καλές και ευτυχισμένες κοινωνικές σχέσεις. Με θετικότητα και αισιοδοξία επενδύουμε σε εμάς και βλέπουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.

 

Με ποιες καθημερινές συνήθειες θα το πετύχουμε;

 

Επενδύουμε στη βελτίωση τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού κόσμου μας. Υιοθετούμε μια self care ρουτίνα, φροντίζουμε και ενισχύουμε την υγεία μας, επιλέγουμε το πώς θέλουμε να φαινόμαστε ώστε να νιώθουμε όμορφα και ανακαλύπτουμε νέες δημιουργικές δραστηριότητες.

 

 

Παίρνουμε την απόφαση να μη δίνουμε παραπάνω σημασία σε τοξικές συμπεριφορές και λέμε “όχι”. Δε φορτωνόμαστε με πράγματα που δεν αντέχουμε και μας προκαλούν δυστυχία.

 

Λέμε ευχαριστώ και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε δεδομένα και συγχαίρουμε τον εαυτό μας για όσα έχουμε πετύχει. Θέτουμε νέους στόχους και όνειρα και προσπαθούμε να τα πετύχουμε.

 

Υιοθετούμε ένα healthy lifestyle, πίνοντας νερό, κάνοντας γυμναστική και τρώγοντας με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σώματος μας.

Προσπαθούμε να κάνουμε ψηφιακό detox. Δεν ασχολούμαστε τόσο με τα social media και το κινητό, ώστε να αντιληφθούμε ότι η πραγματική ζωή είναι έξω από αυτά.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.